Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #2023061

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Jag ska försöka mig på en liten lista av de mest hjärndöda i Qatars hjärndöda verksamhet. Vi gillar ju listor här på hockeysnack.

Hjärter Ess- Per Ledin

Den mest hjärndöda som någonsin snört på sig ett par skridskor. Top notch i hjärndödhet. Totalt jäkla död i blicken, hallå är det någon hemma?

Hjärter Kung - Flensis Bergström

En jäkla hjärndöd farbror som symboliserar Qatar med fusk, lögner, osportslighet, hjärndöda uttalandet. Hjärndöd rakt igenom...

Hjärter Dam - Kovacs

Egentligen orättvist att sätta en man med så många diagnoser på denna lista, men denna hjärndöda typ saknar alla former av självinsikt och ånger. Hjärndöd!

Hjärter Knekt - Juniorsläckar-Hedman

Mästaren av hjärndöda Qatarmanövrar dvs släcka oskyldiga och deras karriärer på löpande band, riktigt jäkla hjärndöd!

Hjärter 10 - Granberg

Man fick fan spader av att bara se den hjärndödes flin på isen, hade ett smörgåsbord av hjärndöda fega manövrar i sin arsenal.

Vips så fick vi royal straight flush i hjärndöda typer!

Bubblare: Mannberg, skallkrossar-Forsberg, taliban-Janne, Bam Bam Bautin, Fredrik Svensson, Stefan Jonsson, Emil Larsson, Stefan Nilsson, Engsund, Bulan Bob, Linus Klasen, Linus Osmart, jättebäbisen Sylvegård, systrarna Abbot, Mats Lavander.

Asså tusan oxå, snacka om ett överflöd av spritt språngande hjärndöda typer, svar ja! De hjärndöda flockas till Qatar likt flugor flockas till en bajskorv.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Granström menar du, Jonathan.
Ja alltså de vettiga verkar betydligt lättare räkna upp.