Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #2033460

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Tror du verkligen på fullt allvar att Luleå hade några direkta pretentioner på att vinna matchen mot er ikväll???
Du kanske skulle ta dig en rejäl funderare på varför vi gick på halvfart, om man uttrycker sig så.

Dock tvivlar jag starkt på att du har tillräckligt mycket under hårfästet för att kunna räkna ut varför det såg ut som det gjorde ikväll på isen.

Jag tror att Luleå, vis av tidigare misstag, redan nu tittar framåt mot presumtiva motståndare i både kvart resp. semifinal, samt efter bästa förmåga försöker styra skutan så att vi mot slutet av serien OM MÖJLIGT kan påverka vilka två lag vi kan tänkas få möta i de två första slutspelsrundorna.

Ta dig en funderare på det, Yoda!

Därför kan det vara en stor fördel för oss att INTE rycka ifrån alltför mycket i detta skede så att förstaplatsen i serien blir cementerad, FÖR TIDIGT !!!
Det kan vad det lider, Eventuellt vara betydligt mer fördelaktigt för Luleå att sluta tvåa i grundserien.

Kan du se det scenariot framför dig Yoda ?!?!
Detta förutsätter dock att att du känner till kriterierna för vilka lag som kan komma att möta vilka, i slutspelet.
Detta är nämligen avhängigt av respektive lags slutplacering i Grundserien.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Simon Karlsson:

Sa nazistpodofilerna Qatar vill inte sluta etta och vinna en miljon + hemmaplansfordel i hela slutspelet? Mota lag 8-10 i kvarten. Nej, istallet ger man upp miljonen och hemmaplansfordelen for att mota lag 7-9 i kvarten, eller varfor inte lag 6? Detta eftersom man med en rent magisk formel raknat ut hur grundserien kommer att sluta... med 13 omgangar kvar att spela!

Hihihihihihihihihihi!

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Simon Karlsson:
Låter inte som en taktik den så många gånger förnedrade och avklädda Bulan skulle åka ner till Skellefteå med när hans Luleå för en gångs skull är storfavoriter.
Mätta det kan jag köpa.
Vi gjorde ingen perfekt match heller men man såg Luleå nästan helt saknar skills. Lag som är lika taggade och disciplinerade vinner nästan alltid mot Luleå för ni har nog sämsta spelartruppen och det är så Bulan vill ha det för annars lyssnar ingen på honom.