IF Sundsvall Hockey

1349 inlägg · 155 ämnen

Händelse i lördags ute på stan.

580713 · » Till forumet


Sv: Händelse i lördags ute på stan.
The Fat Bastard: och själv fick jag ju en av varje, men bara dottern bryr sej om idrott, så till den milda grad att hon tänker bli sportjournalist!
Och allt detta beror på ett helt annat hockeylag än SHC!
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Hade det varit bra om det varit viol och myspys mellan Sundsvall och Timrå? Rivaliteten har alltid funnits där även om den mattats av kraftigt från våran sida senaste åren. Men hade det varit kul på något sätt med derby om inte hatet hade funnits? De så kallade "derbyna" mellan oss och Modo har varit totalt utan känslor under alla år och det har varit lika roligt som att möta HV71 ungefär. Men nu under senaste tiden så börjar det ändå bli lite känslor, och helt plötsligt börjar man brinna mer för "derbyna".

Förhoppningsvis så slipper man använda citat-tecknen framöver.

Ingen kärlek utan hat som man brukar säga. Och nej. Ordet hat är inte synonymt med slagträn.

Och därmed har jag inte försvarat Sundsvalls-supportrarna heller. Men dom kommer alltid lika några steg bakom oss. Jag hade också varit frustrerad i den sitsen.
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
orion:

Jag och mina söner + några av deras kompisar var på ett derby för några år sen (kanske SCA-cupen), efter matchen (som Timrå vann stort) så gick vi till parkeringen , där höll poliser på att omhändeta en mycket bråkig, full, arg och besviken Sundsvallsfan.
Jag kunde inte motstå denna straffspark så jag sa till grabbarna: -Där ser ni hur det går om man hejar på Sundsvall...Behöver jag påpeka att alla grabbarna nu är mycket trogna Timråfans.
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Jag minns mitt första besök i Gärde, SCA, kanske sju år sen?
En fin gammal man, funktionär, såg ut som min egen farsa:
jag frågar "var står Timrås klack":
han svarar; "Du, det ger jag fullständig fan i"

Oj hur välkommen jag kände mej!
Nivån var satt!
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
ernie eagle:

Det måste ha berott på kavajen ;)
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Janken: Instämmer till fullo i ditt resonemang. Men tro´t eller ej - för första gången sen stan brann blev jag i år hälsad välkommen till Gärdehov av både matchfunktionärer och supportrar till IFSH.

Jag höll på att tappa hakan 5m ner i golvet. Jag blev så paff att jag inte fann mig till att ge något svar.

Annars har man ju fått utstå dert mesta i form av könsord och försmädelser för att man håller på Timrå.

Vad fan jag öppnar inte ens käften ute i entrén går sakta omkring och spankulerar men likt förbannat möts av detta häcklande (undantaget i år då).

Vad är det för fel på folk egentligen. Nej det är mkt roligare att umgås med lulingar, moringar, knätofsar, brynäsare, frölundaiter osv.

Där möts man med respekt oavsett lagtillhörighet.

Detta förbannade hat gör mig riktigt ledsen alltså!

På läktaren - fine! Men sen vill jag inte höra någon skit!

Det är patetiskt det som vissa sysslar med. Klockrent citat alá Wikegård.

Man har ju t.o.m. sponsrat Sundsvall Fans den gångna helgen med ölpengar i puben.

Då skall de tamefan respektera en också!
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Janken: ja jag måste hålla med dig jag känner en del spelare i SH, och en del fans med och det går inte att prata hockey med fansen, då blir man utdömd det enda suporters i sverige man inte kan prata hockey med utan att bli hånad för att man håller på TIK. Men inte äns ni kan få mig att ändra mig kommer alltid att hålla på TIK, så ni får sägga vad ni vill men ni har iaf tappat en som tyckte det var roligt med SCA cupen här. Jag var inte och kollade och kommer aldrig mera att göra det heller dom lossers som står på parkeringen kan stå där och ruttna,och fansen kan stå där i sin lilla drömvärd och tro att dom är bäst, jag var till och med och höll på er mot kovland, men man kanske skulle ha hållt på kovland istället. Älska MEDELPADS HOCKEY
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Vad som känns lite lack är att jag, inbiten TIKare till trots, är lite smygkissemiss....Eller har varit...
JAg känner några med stark anknytning till SH... Både spelare och folk runtomkring. Jag hejar på SH i allsvenska matcherna... Följer dem i serien. Jag ser SH som en kanontillgång för unga ambitioösa spelare att växa i... och tycker det är skitkul att gå på årets enda derby....
Men FAAAAN när man redan på parkeringen möts av häcklande från parkeringskillen.... Jag blir så förbannad... Skall till o med funktionärerna hacka på min tröja så kan halljäveln få stå tom under derbymatcherna!
Säg bara till i tid nästa år! Om ni inte vill ha nån bortapublik. Då skiter jag i att komma!
HOJHOJ! VILKEN STÄMNING DET KOMMER ATT BLI!

I pausen inmundigar jag en korv i godan ro och hör en vuxen karl säga åt min rygg..." Fy faaan vad jävla äcklig och ful du är"
Tack för det! Jag har just stått där på läktarn och sagt åt min kompis att jag tycker SH såg pigga ut. Rörligt PP och åtminstone en femma som spelade riktigt bra när dom väl fick fäste i Timårzon...

Nä! Efter de två senaste SCA- cuperna har även jag börjat utveckla en ganska återhållsam attityd till bobcats....

Hela er supporterskara verkar bygga sitt supporterskap på HAT!
Det går fan inte att vara hockeyälskare i Gärdehallen.... Hela stället pyr av en sjuk patriotism... Jag är ju så förbaskat blåögd att jag tycker det är kul med många bortasupportrar... Kul att LIF är tillbaks! Dom brukar kunna sopa ihop en bra bortaklack!
Jag älskar mitt TIK... Men jag älskar också hockey i allmänhet. Men sanningen att säga... Det är svårt i Gärdehallen...
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Pappin27: lid med mig då
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Abris: Buhu, det måste verkligen ha varit hemskt när du skrek till en parson och denne person började gå mot dej. Lider med dig så oerhört.
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Dream Team: Håller med dig där
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
65selander: Men samtidigt hade väl du det rätt så lugnt som supporter till ett "neutralt" lag på gästspel i Sundsvall, eller hur? Läget är aningens mer infekterat mellan supportrar till Timrå och Sundsvall. Det är väl tyvärr så att en del inte nöjer sig med att stå på läktaren och vråla allt dom kan för att stötta sitt lag. Ja, merparten gör det ju, men alltid är det väl några idioter som tyvärr helt saknar hjärna, och det är ju ofta yngre människor som knappast tillhör begåvningsreserven. Eller som Niklas Wikegård skulle sagt: "Inga högre studieskulder på dessa herrar..."
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Abris/DreamTeam
Tur man är Brynäsare hade på mig matchtröjan på krogen i fredags (Bishop) och möttes bara utav glada miner från alla och det var Tikare, Sundsvallare, Moringar och annat löst folk

Känner folk både i Sundsvall och Timrå och man hör på dom att vänskapen inte är så stor mellan lagen. Det är kattkräk och det är Timrå tattare mm.

Tror att dom sk ungtupparna tycker det är kul att hetsa på stan och visa sig macho. Tragiskt enl mig men vissa vill ha hat och andra inte
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
RöDaBaSkErN: Hehe. Jag är inte den som är ute efter att slåss
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Abris:

lol när det blir så där: "Kissemissar står man och väntar på!".

=)
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Dream Team: Det har du nog en poäng. Vi var klädda neutrala. Jag brukar inte ha hockeykläder på mig när jag är ute på krogen.
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Abris: Jag förstår helt och fullt din frustration. Jag skulle förmodligen ha känt på ett liknande sätt som dig. Det skulle givetvis ha varit oerhört frestande att i det tillfället få häva ur sig sina känslor precis som du gjorde, men då hade man nog kallt fått räkna med att skapa minst lika stor, och om inte större, irritation hos de man retat up sig på.

Hade du varit tyst hade dom ju inte fått ut något av sitt klagande på Timrå heller, eller hur? Jag skulle tippa på att de här killarna nog bara var ute efter att provocera. Får jag fråga hur ni var klädda? För ni var väl flera personer?
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Dream Team: Jag kunde bara inte låta bli att vara tyst eftersom jag hade hört dom hela kvällen. Jo du har rätt att dom hade fått i sig en del drycker. Jag hade fått nog om vi säger så. Jag hade inte brytt mig på hela kvällen för att jag var glad över 4-1 segern
Kommentera

Sv: Händelse i lördags ute på stan.
Abris: Den första tanke jag får är vad du hade räknat med när du hävde ur dig "Fy f*n va sundsvall var dåliga idag"? En klapp på axeln och "hoppas vi vinner nästa gång", eller vad?

Visst, det är jättetrist att folk inte har vett att bete sig normalt och bara kunna glömma och gå vidare. Men är man ute på stan en lördag har det väl i regel flödat en del drycker av alla möjliga sorter och därigenom sätts ju i normala fall förståndet hos gemene man ned ett par nivåer, fans till Sundsvall Hockey inräknade. Det är väl inte "cro magnon-stadie", kanske, men när man ser hela bilden (Timrå IK vs. Sundsvall Hockey) i ett större och historiskt sammanhang är det nog bäst att bita ihop i det där läget, ja, för den sida som nu fixar det.
Kommentera

Händelse i lördags ute på stan.
Hejsan sunsvallare. Jag och några vänner var ute på stan i lördags efte derbyt. Och under hela kvällen mötte vi lite då ochh ett gäng sundsvallssupportar som hånade och nedvärderade timrå hela kvällen. Till slut så möte jag och en kompis dom vid torget och dom höll på Sama sak.


Då kunde jag inte låta bli att vara tys och skrek till dom att "Fy f*n va sundsvall var dåliga idag". Det som var lite otäck var att en av dom som stog där börja gå imot mig medans dom andra börja skrika tillbaka. Jag tycke det var dålig stil av den som börja gå imot mig. Han stannade dock till slut och börja skrika med dom andra.

Det enda jag var efter var att få säga min åsikt. Kommer nog inte göra om samma sak igen. Gillade inte alls att han börja gå imot mig.

Röd och vit hockeydynamit
Kommentera

580713 · »