IF Sundsvall Hockey

1349 inlägg · 155 ämnen

SCA Cupen

99418 · » Till forumet


Sv: SCA Cupen
Börjar få stor abstinens för Hockey nu, SCA-Cupen är den klart roligaste händelsen på försäsongen. En mycket bra organiserad Cup som hållit länge, en höjdpunkt varje år! Jag längtar otroligt!

Mitt lag Timrå IK har imponerande 4 raka vinster i denna cup nu! Streaken började med final segern över Sundsvall med 2-1 1998 efter att vi slagit ut MoDo och Björklöven i gruppspelet! 1999 besgrades Västerås med 2-1 efter att då 18-årige Christian Söderström avgjort med det snyggaste mål jag nånsin bevittnat live! 2000 vann vi klart i 3 matcher motstånd från Allsvenskan och ifjol var det också klara segrar rakt igenom för TIK som krossade Löven med 5-1, Sundsvall 6-1 och SSK 5-2!

Så visst har det för vana att vara riktigt roligt med SCA-Cupen! Tror dock att sviten avbryts i år, mest pågund av att SSK har ett starkt lag på pappret och att även SM-finalisterna MoDo finns med i Cupen. Timrå har också många omstruktureringar i laget med ny tränarstab och allt. Kommer ta tid för laget att acklimatisera sig till det, så försäsongen kommer nog inte vara allt för framgångsrik för mitt TIK.

Sundsvall Hockey ser mycket intressant ut i år måste ja säga. Sune Bergman är nog den bästa värvningen denna klubb gjort på många många år. Jimmy Danielsson lär kunna blomma ut denna säsong, har sett honom en del och tror mig se en kommande stormålvakt i honom bara han får komma till en klubb som satsar rejält på honom, tror Sundsvall kan vara den rätta klubben för honom. Övrigt så är Nordlöf och den nye Jimmy Lindström också bra värvningar skulle jag tippa.

Trots att SM-finalisterna och satsande SSK finns med så kommer ju självklart derbyt bli höjdpunkten! Fullsatt i Gärdehov, det blir ett enormt tryck akn ja lova, speciellt med tanke på den grymma akustik som är den i hallen. Timrå är några klasser bättre men ett derby är alltid derby vilket alltid ändå gör utgången oviss.
Kommentera

Sv: SCA Cupen
Nike89: "Underskattar Sundsvall"!!?? Vad menar du??.
Menar du laget som har anordnat en cup i nästan 25 års tid och aldrig någonsin stått som slutsegrare.
Kommentera

Sv: SCA Cupen
Nike89: Jag menar alla hemma matcher 87/88 säsong
Kommentera

Sv: SCA Cupen
Nike89: Jag är född och uppvuxen Sundsvall. Jag var 14 år när jag flyttade till Skåne.Och jag såg alla Sundsvall Hockey matcher säsongen 87/88 . Då för jag tippa SCA-Cupen snälla????
Kommentera

Sv: SCA Cupen
Rögle Fans:En fråga:Vad vet du om våran SCA-Cup?
Inte för att ditt tips var dåligt,kan mycket väl bli så.
Sundsvall tror jag kan överraska.
Vi kan vara i grym form under Sca cupen medans lagen från "fin-rummen" underskattar Sundsvall.
Kommentera

Sv: SCA Cupen
Nikke89: Är kommer mitt tipps

1 Timrå IK
2 Modo Hockey
3 Södertälje SK
4 Sundsvall Hockey
Kommentera

Sv: SCA Cupen
Nikke89:
Jag tippar likadant.
Kommentera

SCA Cupen
Är det ingen som har tippat SCA Cupen,då gör jag det.
1: Timrå IK
2: MoDo
3: SSK
4: Shc
Kommentera

99418 · »