Inlägg #1064652

Sv: Bugg

Friman SR: Länkar i inlägg skapar du med hjälp av knappen "Infoga/redigera länk" nedanför textrutan.

Markera den text du vill ha som länk, klicka på den knappen och då kommer en ruta upp. Däri klistrar du in länkadressen och väljer även om du vill att länken ska öppnas i ett nytt fönster eller inte.

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Bugg
Poffa: Vanliga användare har inte editorn då dom skriver inlägg. Det har bara plus'are. Men jag ska fixa så att länkar blir länakr automagiskt.
Låst ämne