1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4732 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1213368

Sv: HockeySnacks drift-tråd
73Sjöbba: Nej men om jag ska vara ärlig så kan vi gott göra youtube rutorna mindre. De som finns i Facebook tycker jag har en passlig storlek...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd

Jag vill fortfarande ha en funktion där man som "åskådare" kan se vilket inlägg som en skribent svarat på.
För att ta ett exempel: Gudrun skriver ett inlägg i Caféboken klockan 13.00. Klockan 16 läser Patrik inlägget och bemöter/svarar på Gudruns inlägg. Mellan 13-16 har en hel del annat skrivits i caféboken i samma ämne. Det blir väldigt svårt för de som följer diskussionen att hänga med.
Ett än tydligare exempel är under matchdag då många skriver inlägg. När sedan den person som kommer hem från matchen läser ikapp gästboken och upptäcker något som han/hon vill bemöta och skriver ett inlägg som då ska bemöta ett kanske 2-3 timmar gammalt inlägg så är det jättesvårt att se sammanhanget för de som aktivt följer diskussionen.

När man väljer "kommentera" då man klickar på den rutan i det inlägget så ska det framgå vilket specifikt inlägg man bemöter, alternativt att det finns något ställe att klicka på som indikerar att man valt att specifikt bemöta just det inlägget. Alternativt kan man citera ett inlägg man väljer att bemöta.

Jag följer HS aktivt vill jag påstå men ser ändå detta som ett problem. Frågan är då hur andra tycker, som följer HS mindre frekvent?

Kommentera