Inlägg #1359986

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc
Efter en del labbande med Android så kom jag fram till att det inte blir någon Android-specifik HS-app. Lång historia kort, men det blir för mkt jobb att bygga på det viset bara för en variant av telefoner. Istället så blir det en mobilversion av HS som kommer att fungera på alla moderna mobiler så som Android, IPhone och WP7 (host host). Jag har gjort en grundversion som ni kan börja att testa redan nu.

Adressen är följande:
beta.hockeysnack.com

Så besök denna adress med er mobil och kom med önskemål om funktionalitet som behövs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc
Marcus: Tycker den fungerar bra. Det som jag saknar är att man inte kan se sina favoriter på något sätt.
Kör förövrigt iPhone 4 (IOS 4.3)