4731 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1366662

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc
Nu kan ni surfa mot vanliga adressen för att få HS mobilversion. Det skulle vara kul om jag får in några rapporter om hur det fungerar. Får ni upp era favoriter, funkar bubblorna? Jag har ingen iphone så det skulle vara intressant och höra om sidan funkar i den. Skriver detta från android 2.2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc

Marcus:

Tycker det funkade rätt bra på min HTC Hero också.

Tryckte på Mitt HS, fick upp bubblor och favoriter.

Däremot kunde jag inte bubbla än hur mycket jag försökte trycka på själva bubblan, men jag kanske bara hade ett väldigt tjockt finger?

Ska prova igen senare när jag har bättre med tid.