Inlägg #1385101

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Det kan bli problem med HS ikväll då jag uppgraderar programvara på servern. Det borde inte bli något längre avbrott i sådana fall. Sedan så kommer jag att uppdatera sajten de närmaste dagarna så att den blur up-to-date.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Kan ej se Hockeysnacksbannern överst på sidan, trodde först att det var fel på min dator men har provat en annan dator och problemet är detsamma. Någon som vet vad det kan bero på, kan det vara något kontofel??