Inlägg #1456122

Sv: HockeySnack på Android Market
Kan man fixa ett korvfingersläge på appen? ;-) Vet inte hur många olika inlägg jag råkat gilla bara för att fingret råkar trycka till lite extra när jag scrollar inlägg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack på Android Market
Ny version av HockeySnack-appen finns på market.

* Nu går det att zooma i appen, antingen med zoom-knapparna eller om man "pinchar". Bra för er med små skärmar eller stora fingrar.

* Filuppladdningar från mobilen fungerar. Kom ihåg att inte posta inläggen förrän era bilder är uppladdade då detta kan ta ett tag och det finns i dagsläget ingen markering för statusen på uppladdningarna. Då bilderna är uppe så står det i klartext på sidan. Ha lite tålamod.