Inlägg #1456151

Sv: HockeySnack 4.3

ÖstrandsNisse: Nu har jag läst på angående detta och det är INTE möjligt att fixa detta. Iphone och Ipad är kraftigt begränsade prylar då webbläsaren Safari inte kommer åt filsystemet, ja det finns inget egentligt filsystem. Sedan så klarar de inte av Flash heller som den förra uppladdaren var gjord med. Jag har testat webbläsaren Opera Mini  från app store och det funkar inte på den heller. Så tyvärr Apple-lovers...

Safari on iOS does not support file uploading, that is, input type=file elements. If your webpage includes an input-file control, Safari on iOS disables it.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack 4.3
Marcus: I värsta fall kan man ju, om än bökigt, koppla in sin Iphone till sin dator, gå in på HS den vanliga vägen, och använda sin Iphone som en extra hårddisk och därigenom mata upp filerna? Visst går det att göra så?

Sv: HockeySnack 4.3
Marcus: Mao Iphone är skit.:)