Inlägg #1456443

Sv: HockeySnack 4.3
Dragan 2k: Jag tror inte att det stöds heller i Iphone/Ipad rakt av. Tror du då måste ha några extraprylar/program. Nått apple-fan kan kanske berätta hur man gör.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack 4.3
Marcus: Kollar man förstasidan via mobil och mobilversion så är det fel loggor framför senaste ämnen. T ex Sundsvall Hockey framför Modo. Fler som har det så?
Kommentera

Sv: HockeySnack 4.3

Marcus: Det Dragan skriver funkar. Du använder ju datorn för att ladda upp filen, något som redan går. iPhone/iPad ses då bara som ett usb-minne eller extern hårddisk.