Inlägg #1457849

Sv: HockeySnack på Android Market
Marcus: Lite mysko, i varje fall för mig, när man svarar på en bubbla i appen. När svaret är ivägskickat blir det en helvit skärm och man måste stega tillbaks minst en gång för att komma tillbaks till bubblan där man då kan klicka på "stäng fönstret".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack på Android Market
Upptäcker också att om man råkar vrida skärmen medan man håller på att skriva ett brev, eller efter att man valt en gästbok, så återgår appen till huvudmenyn och det får som effekt att det inte går att återfå det långa brev som man suttit och plitat ihop.