Inlägg #1459277

Sv: HockeySnack på Android Market

Jag har nu gjort en ny version som klarar skärmrotation. Jag är nybörjare på att göra appar så det blir några nybörjarmisstag så här i början.

En ny feature hittar ni på menu-knappen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack på Android Market
Ny version finns nu på market. Förutom att den är mycket snabbare så finns det nu en progressbar som längst ner i bilden visar när sidor laddas. Nu ska det väl även gå att "bubbla" lite bättre. Det var lite knasigt som det var tidigare då man bara fick upp en vit sida när man skickat iväg ett meddelande.