Inlägg #1489038

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc
Marcus: För mig som nyss införskaffat en Samsung Galaxy Nexus med ICS fungerar inte pinch-to-zoom funktionen. Ett mindre problem, dock.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc
Paddan: Nu ska pinch zoom funka i webbappen.
Kommentera

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc
Äh, jag fortsätter väl. Tycker att hockeysnackappen beter sig konstigt nuförtiden, eller om det också är en ICS-effekt. Nästan varje gång när jag kollar nya inlägg så är inläggen närmast under de tända lamporna ofta från flera månader sedan, eller ibland så långt tillbaks som inlägg skrivna för två år sedan.