Inlägg #1558636

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc
Hej på er. Har lyckas klanta till det på något sätt så jag har fått Hockeysnack för Android på min hemmadator. Någon som vet hur man gör för att få tilbaka riktiga Hockeysnacksidan igen? Tack på förhand.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc
ante08: Längst ner på sidan finns "normal vy" och "mobil vy". Klicka på dessa för att switcha vy.
Kommentera

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc

ante08:

Testa att tömma cache- och cookiesdata för din webbläsare. Testade nyss och det fungerade klockrent för mig.