1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4732 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1656445

Sv: Nya moderatorer till Brynäs forum!

Forsberg 1978: På vilket sätt då menar du? Jag har fått några varningar de senaste dagarna. Dock ingen avstängning.

Du kan väl tala om vilka regler jag bryter som ska rendera i avstängning. Jag är osäker själv...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya moderatorer till Brynäs forum!

Zappaholic: Exakt NÅGRA varningar, jag med flera blir avstängda direkt, senast nu på livstid för att jag kallade Sven Sewage för troll och att jag har en aggresiv ton (PATETISKT)! Jag har gått över gränsen i BUBBLOR till moderator i brynäsboken ( MEN då för att jag blivit fruktansvärt orättvist behandlad och förklarat att det INTE är ok så som moderatorn sköter brynäsboken han ska fan inte sitta och särbehandla folk hela tiden då får man fan räkna med att få ta kritik men det klarar han inte av utan det är lättare att stänga av folk som han inte gillar och tror fan han gör det för att han tycker det är kul!

Jag förstår att du inte har något emot detta men du är ju en av dom han favoriserar!

Att kalla Simon Bertilsson för idiot och pissråtta som en skribent gjorde är helt ok tydligen!

En annan skribent skrev att brynäs spelar som rädda skolflickor = hände inget, när jag skrev samma sak avstängning direkt med motiveringen att det var sexistiskt men bara när det gällde mig antagligen!

Dertta är bara några exempel!

Jag kommer aldrig komma tillbaka till brynäsboken men jag kommer inte ge mig för så som den sköts är INTE OK!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Nya moderatorer till Brynäs forum!

Zappaholic:

Oftast upplevs Brynäsboken iaf av mig som en plats för Ryggdunkningar, vissa kan inte vädra sitt missnöje gentemot sitt eget lag eller någon enskild spelare eller andra skribenter som utan att det renderar i varningar och avstängningar. Jag bir avstängd för att jag skulle bemöta ditt inlägg där du skrev att Leksand var " anala " med motiverngen att jag skriver endast i syfte att provcera. Huge sitter och provocerar hela tiden med sina provokativa inlägg men är fortfarande kvar. 

Kommentera