1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4598 inlägg · 365 ämnen

Inlägg #1893789

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen: Nej det är jag. Jag tar bort bort allt det som jag ser är olämpligt. Som du såg så tog jag bort Yodas och FBs kommentarer också.
Om du inte förstår varför ditt inlägg blev bortplockat och du blev avstängd en vecka så kanske du ska bli permanent blockerad. Frågor på det?
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Sofos: Dessutom jävligt obehagliga översittarfasoner att försöka hota och skrämma till tystnad. Direkt olämplig.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Sofos: Absolut. Det var ett citat från Yoda. Blockar du mig lär du blocka honom också. En radering och varning och ett motiv till varför hade jag köpt. Det hade varit ett bra sätt att stävja det.

Det kan inte bara vara ensidigt, då är du direkt olämplig.

Yoda började bemöta mig med en massa vidriga personpåhopp istället för att svara med respektfull ton och när man bemöter det, dels med en fråga om varför han beter sig som ett arsle (Why the long face, asshole?) dels med en uppmaning att ta medicinen innan han ballar ur helt som han gjort tidigare med ett citat av vad han tidigare vräkt ur sig, så blir jag raderad och blockad medan han får Yodla vidare.. Det gör dig inte särskilt trovärdig som admin.

Du bevisar dessutom din olämplighet som admin genom att tvinga mig att ta upp detta här istället för att svara på mitt försök att lösa detta i dm.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen: Som du kanske såg så tog jag bort fler kommentarer från Yoda och FB än dina.
Kommentera