1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4732 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1972881

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Fniss....så när man ber moderatorn i Skeåforumet att bevisa hur Luleåforumet står för lögner, förtal och hat så blir man bannad i 180 dagar. Är det alltså helt okay att anklaga ett annat lag för hat, förtal, pedofilo, nazism m.m. men herregudars om man ber muppen förklara hur han drog de slutsatserna så blir man hårt bannad? :D
Det måste ha tagit hårt på kraken att bli förnedrad i slutspelet två år på raken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Detta var mitt inlägg, med lite aggressivt ordspråk men om ni läser i Skeåforumet så ser ni ändå att det är ganska milt i jämförelse med "poesin" som tillåts från yoda :)


Farbror Barbro: Jag har flera gånger bett dig att ange en enda lögn som skrivits i Luleåforumet, ännu inte fått ett enda ynka konkret exempel. Jag har däremot märkt att du har mongosvårt för att skilja på åsikter och fakta, jag tycker t.ex. (detta är min åsikt) att ni värvat hejvilt och överfördjävligt dåligt och alldeles för dyrt för ert publik- och sponsorunderlag. Ni verkar tro att ni är en storstad som ni slängt pengar runt er. Skeås minst -30 mille de tre senaste säsongerna innebär väl ändå att min åsikt är någorlunda korrekt? Är det lögn och dynga att ni köpt mer än ni har råd med? Det ska bli mycket intressant att höra ert bokslut då ni åter igen kommer gå minst tio mille back efter era köpfester av spelare.
Så låt höra nu, vilka är lögnerna och dyngan som det ljugs över i Luleåforumet? Jag lovar att ge dig en komplimang om du för en gångs skull beter dig som en vuxen person och besvarar detta inlägg istället för att bara radera det som du vanligtvis gör.
Kommentera