Inlägg #293666

Sv: Kommunuppdelning
Mycket förvirrande. Precis som mitt förslag på mappar på djupet så vill jag ha tjuvkika på djupet. Dvs. Flera sidor, men inte för många, där de olika sporterna är uppdelade. Vad gäller lagsporterna är klubbtillhörighet den självklara sorteringen. Som användare borde man sedan kunna välja vilken sida man vill ha överst som standard. (den som syns) favvotjuvkikasida. Ex. Eliserie - Fotboll - Övriga, Hockey II. Via synliga mapplänkar klickar man på en annan sida som lägger sig överst.