FAQ - Vanliga frågor

Här kommer en lista med svar på de vanligast förekommande frågorna som vi på HS tar emot.

1. Jag har glömt mitt användarnamn/lösenord eller vilken e-postadress som jag använder?
Gå in på sidan för att återfå lösenordet och annan information här. Om du glömt allt av det som nämts ovan så är nog inte HS det rätta stället att återfå minnet på...

2. Varför behöver jag inte logga in varje gång jag besöker sidan?
HS kommer ihåg dina inloggninguppgifter, så varje gång du besöker sidan så blir du automatiskt inloggad. Om flera personer använder din dator så rekommenderar vi er att "logga ut" då ni avslutar ert besök så att inte andra kommer åt dina sidor.

3. Varför kan jag inte redigera mina inlägg i efterhand?
Vi tycker inte att det är lämpligt att i efterhand kunna redigera sina inlägg. Tempot i vissa gästböcker är högt och ifall man kan redigera sina inlägg så kan det uppstå "knasiga" diskussioner. Istället ska man vara mer nogrann då man skriver och tänka efter innan man postar sitt inlägg. Det som är skrivet är skrivet!

4. Hur avslutar jag mitt konto.
Du går in på din personliga sida. Väl där så klickar du på "Admin" och väljer "avsluta konto".

Av Marcus