Tranås AIF

3704 inlägg · 900 ämnen

Nästa säsong

288182 · » Till forumet


Sv: Nästa säsong
Merxx: Låter ju kanon för mig, som har 7 mil t Borås och 6 mil till Trollhättan! Äntligen något flyt vad det beträffar...Men ändå, man går ju lite och hoppas på Björklövens konka... Annars: håller med föregående talare, det har inte blivit bra de senaste säsongerna när det gått så här långt in på Silly Season - vill ha påskrifter NU!!
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Kollade derbygrupperna och vi spelar alltså dubbla matcher hemma och borta mot: Tvåstad, Hästen, Borås, Mariestad och Skövde!
Kommentera

Sv: Nästa säsong
TRex: Kan hålla med! Men vill gärna behålla Tobbe han skulle vara mkt bra att ha för Taif i ettan!
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Merxx:
Det blir nog bra för Tobbe med nåt nytt.........hoppas han kan får en nytändning då och spelar lika bra som han gjorde för ett par år sedan det unnar jag honom för allt bra han gjort tidigare i TAIF. I år har det inte stämt alls i hans spel men potential det har han definitivt.....
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Nybro Vikings och centern Tobias Johwelin har sedan tidigare fört diskussioner om nästa säsong. Några konkreta förslag har dock inte kunnat läggas så länge Johwelin varit i spel med sitt Tranås.
- Jag har sagt till Nybro att jag är intresserad och det börjar bli dags för dem att höra av sig nu. Fortfarande har jag inte bestämt mig än, men att vi åker ned i ettan med Tranås kommer att spela in i mitt beslut. Jag spelar helst i allsvenskan, säger Tobias Johwelin.

saxat ur tidningen barometen gårdagsnumret!
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Johnny B Good: Låter vettigt att satsa på en tre-årsplan för att försöka ta steget upp! Bygga upp laget både med spelare som redan finns i klubben, lite juniorer och långsiktiga spelarförvärv samtidigt som man försöker att arbeta på ekonomin!

Hoppas att vi och framförallt spelarna snarast får reda på vilken tränare vi får nästa säsong så förhandlingarna med spelarna kan ta fart på allvar!
Kommentera

Sv: Nästa säsong
The Sittingbull:

Skönt att höra att alla domedagsprofeter har tystnat...........för de fattar inte vad det handlar om ett jävla skit.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Johnny B Good: Det låter som en sund idé, skulle väl passsa perfekt med avancemang samtidigt som 100års firandet.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Kan väl bara verifiera det Johnny B Good sa, tycker också att det låter som en bra ide från TAIF's sida. Hoppas nu bara att Tranåsborna kan acceptera detta.

Det Örebro gjorde denna säsong är ju bara att skjuta upp problemen, de kommer falla desto hårdare när det väl är dags tror jag. Tyvärr lyckades de locka spelare från Tranås med detta luftslott.

För de som vill vara med och stödja TAIF så kan jag väl tipsa om att det finns lediga platser i vårat V75 system där hälften av vinsterna går till TAIF. Vi kör fem omgångar/veckor i stöten, lägger 50:- var per vecka. Inga större vinster ännu men när det väl kommer blir det desto roligare. :)
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Johnny B Good:
Låter som en sund inställning tycker jag....
Kommentera

Sv: Nästa säsong
The Sittingbull: Om jag har förstått det hela rätt så är det inte meningen att Taif ska gå upp redan nästa säsong. Istället är det så att klubben ska ta ett par hundår i div 1, få ordning på ekonomin och sedan försöka ta steget upp till säsongen 2005/2006 då Taif firar 100-års-jubeleum.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Tyvärr är det väl så här att ska vi upp genast så gäller det ju att få ihop ett minst lika bra lag som Växjö har haft iår.
Å det kanske inte är så lätt.
Tror nog att ett inspirerat AIF givetvis hade kunnat ge Lakers en rejäl match.
Men som sagt det krävs ett bra gäng för att vinna ettan.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Johnny B Good: Ja det ska man helt klart göra men det behövs en stomme av mer rutinerade spelare om man ska spela in juniorer annars blir det raka vägen neråt! Farlig balansgång men en väg man måste ta! Kan man spela in Magnusson, alosha, fors och bremer som ordinarie under en säsong är det mkt bra!
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Spela in många egna juniorer, bygg ett lag från grunden, skaffa hit en bra tränare snabbt och få ordning på det ekonomiska.

Något för styrelsen att jobba med.
Kommentera

Nästa säsong
Det är inte utan att jag börjar se fram emot nästa säsong. Ska bli kul att se ett taif med många egna spelare. Hoppas att en ny hall byggs så att de unga får träna ännu mer och bli ännu bättre. Och inom en inte alltför avlägsen framtid kanske vi har ett lag som nosar på allsvenskan med många egna produkter.

Och det är faktiskt kul att sikta på att gå upp i en högre serie. Det kan vi ju inte göra i allsvenskan. Om man vill vara realistisk vill säga.

Hoppas sommaren går fort och att nedsläppet kommer snart!
Kommentera

288182 · »