Tranås AIF

3704 inlägg · 900 ämnen

Ny Back

38081 · » Till forumet


Sv: Ny Back
Skulle Taif få låna Johan Halvardsson vore det ett enormt lyft på backsidan.
Kommentera

Sv: Ny Back
Merxx och Patrik!
Ni ska ha ett stort tack för att ni konstant servar oss med info! Utan er skulle vi som inte bor i Tranås inte veta mycket om vad som händer i TAIF. Återigen: ett stort TACK ska ni ha!
Kommentera

Sv: Ny Back
Enligt TrT så är Taif ute efter 2 backar varav en ser ut att bli mora-backen Calle Höök. Sedan kan det bli aktuellt med ett lån från LHC eller HV(johan halvardsson). För tillfället har Taif bara 2 backar i träning nämligen Wikholm & Nilsén. Nyrén & Pström är sjuka, Svensson fortfarande borta pga sin brutna tå, Noaksson och Nord ljumskskadade men Noaksson troligtvis tillbaka nästa vecka, Nord tar längre tid.
Stats:
Carl-Johan Höök 23år vänsterskytt 181cm 88kg
01/02 18matcher 1+2 16utvmin (Mora)
00/01 50matcher 4+3 40utvmin (Kumla)
99/00 45matcher 8+9 56utvmin (Kumla)

Per Frylén från Mjölby bara tränar med Taif men är tydligen inte aktuell för spel!
Kommentera

Sv: Ny Back
Ett tips är latt custemo går till lhc. Sedan kanske vi kan låna en av deras backar som kanske blir custemo
Kommentera

Sv: Ny Back
Gamle oskarshamns backen Andreas Custemo har fått kicken i tyskland och letar klubb i sverige! Han skulle säkert passa in i Tranås spel med sina offensiva kvaliteér! Men han är nog alldeles för DYR!
Kommentera

Sv: Ny Back
Behöver inte nödvändigtvis bli bättre när man inte kör med 4 femmor! Bendelin körde ju mkt med 4 kedjor och fick ju ett hyggligt resultat! Har man inte material som är tillräckligt bra för fyra kedjor ska man inte köra med det men jag tycker nog Taif ska köra med 4 kedjor för materialet finns!
Kommentera

Sv: Ny Back
Hoppas de hittar nån bra en rejäl back till TAIF skulle verkligen sitta rätt och dessutom bredda truppen lite. Frågan är kommer TAIF att satsa på fyra femmor i vinter tycker personligen att det lätt blir lite dålig intensitet när man köra fyra femmor. Bättre att släppa in pigga inhoppare isf...
Kommentera

Sv: Ny Back
Hävelid verkar kört för LHCs del men deras jakt på ny back går nog vidare!
Kommentera

Sv: Ny Back
I TrT kunde man oxå läsa att Taif kallt väntar på att LHC värvar ännu en back! Bäst till hands verkar Niklas Hävelid vara! Isåfall är Tranås extremt intresserade av den back som blir över i LHC! Namn som nämns är Nordstrand, Hurtig och Casparsson! Om det nu skulle bli så att ngn av dessa dyker upp i den svart/vita tröjan i vinter så är det en jätteförstärkning!
Kommentera

Sv: Ny Back Kommentera

Sv: Ny Back
Finns ju en annan back som kanske kunde vara ngt Björn Edén som fick sparken från st petersburg tidigare på försäsongen! Såg att han ryktades till Nybro på Tingsryds sida!
Ärligt talat vet jag inte mkt om honom!
Kommentera

Sv: Ny Back
Nån som hört om Taif har ngn ny back på gång än??? Misstänker att det är svårt att hitta ngn hygglig back vid den här tiden på säsongen!
Kommentera

Sv: Ny Back
Enlgt vissa rykten ska Daniel Back ha kommit ganska långt i förhandlingarna med att flytta "hem" till Mora.
Tvillingarna Daniel och Anders Back är fostrade i Mora IK och flyttade därifrån för ett par säsonger sedan. Anders för att studera i Stockholm och Daniel följde efter för att få miljöombyte. Båda hamnade till slut i SSK efter diverse turer till ex. Lidingö osv.
Kommentera

Sv: Ny Back
Nej, det tror jag inte! Bara nämnde det hela! dessutom är han forward gjorde en miss!
Kommentera

Sv: Ny Back
Finns det någon substans i detta Back-rykte, dvs har taif visat intresse för honom?
Kommentera

Sv: Ny Back
Ok Patrik

förväxlade honom med hans bror Anders Back, mkt back att hålla reda på!
Kommentera

Sv: Ny Back
Hmm här står det att han är center kanske omskolad mao.
189cm och 103kg född 75 verkar intressant tydligen tvilling med Anders Back tror han hade sommarkontrakt med AIK innan SSK plocka honom.

www.swehockey.se/shl/ssk/0001/truppen/d_back.htm
Kommentera

Ny Back
Såg att södertälje inte gett sin back, Daniel Back nåt förlängt kontrakt kanske kunde vara ngt för sportgruppen att kika på!
Kommentera

38081 · »