Tranås AIF

3704 inlägg · 900 ämnen

Nyförvärven???

7959 · » Till forumet


Sv: Nyförvärven???
De flesta av nyförvärven har sett bra ut faktiskt och det är positivt!
Den ende som fallit ur ramen är väl vårt "Back?" förvärv Henrik Johansson!

Försvaret ser ut att kunna bli riktigt bra! Wikholm har visat sig vara kroppsspelaren Taif saknat har dessutom ett hårt tungt skott! Nyrén har oxå sett bra ut i närkampsspelt och ser även bra ut offensivt! Noaksson har varit lite virrig vissa matcher men har oxå visat prov på bra försvarsspel! Nord har man inte sett så mycket men han verkar vara en bra passningsspelare! Patrik, Macke & Erik har alla sett mkt bättre ut än de gjorde ifjol så det är positivt!

Henrik Pettersson är en riktig kubik med bra fart under skridskorna! Likaså Petter Skidén som är riktigt ettrig i spelstilen och tuff och snabb! Robert Medin har väl varit lite trögstartad men har visat prov på vad han kan några gånger så räkna med att han blir bättre framåt vintern! Otur bara med blindtarmsoperationen!
Kommentera

Sv: Nyförvärven???
Ledartyper...tycker jag att de gamla rävarna är som spelat i TAIF innan. Tror dock Medin kan visa vägen också men tyvärr är ju han skadad ett tag till. Men om spelat i första kedjan (emmoth-tobbe-holmis) kommer att funka som det gjort ett par matcher nu så kommer de att ösa in poäng i serien den saken är säker. Stora skillnaden från denna matchen och förra var stabilare försvarsspel och att TAIF tog bättre vara på målchanserna. Sen att Hasse säger att de är väldigt nertränade gör ju bara saken ännu mer intressant! Jag tror på det här backarna har visat att de är förstärkningar där har vi nog nån "ledare" speciellt wikholm som inte viker en tum i närkamperna. Sen kommer Patrik Ström att bli ännu bättre i år men det är ju inget nyförvärv. Ser mycket bra ut iaf många spelare som tar för sig och spelar fin anfallshockey det gillar jag! Har blvit mer och mer optimistisk för varje match jag sett så det pekar åt rätt håll..
Kommentera

Nyförvärven???
Undrar om någon har lust att informera mig lite om nyförvärven? Har det vuxit fram någon form av ledartyp, eller har någon varit en besvikelse etc. Lite svårt för oss uflyttade Tranåsbor att komma in i säsongen så jag vore tacksam för lite hjälp.### Krekula
Kommentera

7959 · »