Tranås AIF

3704 inlägg · 900 ämnen

Inlägg #287943

Sv: Silly Season!
Bakom kulisserna pågår ett spel jag inte gillar, det verkar som om Taifs A-lag kommer bli rena j-laget! Efter vad jag hört så kommer Fredrik Norberg, Kalle Patriksson, Anton Patriksson och Patrik Pettersson alla ingå i Taifs lag nästa säsong! Bara 2-3 forwardsplatser kvar i sådana fall och det måste bli spelare med rutin/klass och alla måste vara centrar ingen lätt uppgift det!
Terner lär försvinna liksom suuronen! Dower och IVars funderar fortfarande Ivars kan stanna vad det verkar som! Med det unga lag vi verkar få så är det av stor vikt att ha minst 3 backar av de 4 återstående med allsvensk rutin/klass! Martin Axelsson försvinner liksom Petter Skidén som verkar vara på g till Motala div2!
Ser tungt ut, ge oss hopp sportgruppen annars blir det att harva i mitten eller de nedre regionerna av serien nästa säsong!
Vad beträffar Anders Lundström från skövde så lägger han av troligtvis och de båda hästen-spelarna nordqvist och Nilsson lär stanna i hästen då de verkar få ett bättre lag än Taif nästa säsong!
Kommentera