Västerås IK

231 inlägg · 45 ämnen

Vart tog Mats Ytter vägen???

285145 · » Till forumet


Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
Brownsound: FORZA TIK ALÈ ALÈ ALÈ!!!! 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5!!!!!!!!!
FORZA TIK ALÈ ALÈ ALÈ!!!!!!! FORZA TIK ALÈ ALÈ ALÈ!!!!
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
Har bara en sak att säga;

FORZA GULSVART ALÈ ALÈ ALÈ!!!!!!!!!!!!FORZA GULSVART ALÈ ALÈ ALÈ!!!!!!!!!!!!FORZA GULSVART ALÈ ALÈ ALÈ!!!!!!!!!!!!FORZA GULSVART ALÈ ALÈ ALÈ!!!!!!!!!!!!FORZA GULSVART ALÈ ALÈ ALÈ!!!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
... och Mats Ytter inte bara stod i mål några matcher säs 00-01, han gjorde det dessutom bra! Bl a var det "Konstapel Yrsel" som vaktade målet i den historiska 0-0 matchen mot Nor - matchen då första divisionsklivet klarades av och VIK avancerade från div 2 till div 1.

Froza Ytter.
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
ernie eagle:

Den lata ortsbefolkningen har fullt upp med att skriva på vik.se, svenskafans.com, VLT:s debattsida samt alla andra möjliga & omöjliga hockeyforum på webben.
Men inte här, alltså.
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
Frisco: Det gör absolut ingenting kära Frisco ;) Det är ju "stendött" härinne och man får ju formligen dra svaren ur Västeråsborna. Tycker det är skamligt låg frekvens på detta forum. Betyder VIK så lite för ortsbefolkningen att man inte kan bemöda sig med att koppla upp sina datorer mot Internet och logga in här och skriva av lite grand i väntan på nästa match?

Om det då finns MoDoiter som kan besvara mina frågor så tackar jag bara och tar emot ;)

Det verkar vara populärt att vara Polis i dagar som dessa åtminstone inom den idrottsliga världen.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
ernie eagle: För att ytterligare lägga mig i kan jag avslöja att han är polis idag i Västerås (källa www.vik.se).
Tilläggas kan att VIK säsongen 92/93 körde med tvånålvaktssystem. Det vill säg två målvakter som delade på sysslan genom att stå två matcher var. Hur slutade säsongen? Jo VIK vann elitserien. Målvakterna hette Mats Ytter och Tommy Salo. Ernie eagle, nu ska jag inte lägga mig i mer.
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
ernie eagle: Förlåt att jag lägger mig i med mina ytterst få fakta. Men för två säsonger sen efter att spelat nere i Wien i 3, 4 år så kom Ytter tillbaka och stod (eller öppnade båsdörren och var inspirationskälla) i VIK.
Kommentera

Vart tog Mats Ytter vägen???
Hej och hå! Jag är en sann och själslig TIKare och bor således i kommunen med rätta virket Timrå förstås. För övrigt är jag granne med Putte Ulins föräldrar. Så nu vet ni det. Men som ni ser av trådens rubrik att döma så är det en helt annan sak jag är ute efter. Jag undrar var målvaktsfantomen Mats Ytter tog vägen? Vet att han ble´v proffs utomland nån gång i slutet av 90-talet men därefter har det vart "knäpptyst" i media angående Ytters framfart så nu jag bara en stilla undran vart tog karln vägen? Vad gör han idag? För han väl knappast fortfarande vara aktiv på någon högre nivå? Är han målvaktstränare månne tro? Har han helt lämnat hockeyn? Bor han utomlands? Sitter han i Rocklunda och studerar morgondagens VIK? Eller är han en glödhet agent? Scout?

Ja frågetecknen hopar sig? Vore tacksam för svar.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

285145 · »