AIK

347 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #99260

Ankan kommer ingjuta nytt mod!
Det gångna säsongen som var vill jag helst bara stryka ett svart streck över, men det är liksom jäkligt svårt att förtränga skiten. Denna förbannade sömnlöshet som plågar mig vill inte försvinna. Nu väller allting ut inom mig genom sliskiga, vidriga, hemska, fruktansvärda och otäckt traumatiska mardrömmar. Jag vaknar om inte varje så väl varannan natt sjöblöt av svett och svidande ögon. Tankar vill ej skingra sig och far runt i min skalle i 180 och hur jag än vrider och vänder på eländet så kan jag inte finna en väg ut ur detta hell.

Om dagarna blir jag dessutom pikad för min eviga kärlek! Snart bryter jag ihop.

Då är det tur att "Ankan" finns - vilken varmhjärtad och fin människa!

Han har åtminstone ett ädelt hjärta och vill ALLA väl - till skillnad från Hjallis Harkimo som försatt klubben i detta evighetslåååånga lidande!

Har han ingen heder eller skam karln? Är det bara snabba pengar och ha inneha så mycket aktieposter som möjligt som räknas.

Ingemar Ingvik - hur kunde du släppa in denna aktör och tyrann till att rasera allt det fina som generation efter generation hade byggt upp?

Jag förstår ingenting!

Det enda jag kommer förstå - är den dagen då mitt kära AIK åter tar steget tillbaka till finrummet och spelar där dom hör hemma!

Må denna pina bli kort!

AIK - 4-EVER IN MY HEART!
Kommentera