Allsvenskan

983 inlägg · 140 ämnen

Inlägg #1146109

Sv: Kvalserien 2009
Frella:
Nu är du väl lovligt bedövad av något berusningsmedel..?
Om du inte har känt nerven fram till nu, då vet jag inte hur du är funtad. Och vad gäller LIF så borde du åtminstone kunna sniffa dig till en doft av död just nu.

Är slutspelet mer upphetsande? Vad i serien FBK-SAIK får dig att gå igång?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvalserien 2009
Metal Guru: Känns som att nerven i årets KS försvann då SSK malde ner Leksand i första omgången. Redan efter fyra omgångar känns det hela avgjort om inte Rögle eller SSK chokar ordentligt.

FBK - SAIK dog precis som KS i första omgången. Däremot kan man njuta av det högre tempot och snygga anfall i FBKs fall. Eller skratta åt klumpen på isen med Renberg på ryggen...

Däremot har Frölunda - HV börjat jävligt lovande enl min mening.

När man inte har någon sympati för något lag som är inblandat så ser jag hellre en bra och tuff match än en match mellan ett menlöst Leksan mot Växjö som det man fick se idag. Eller ett AIK utan självförtroende(?) som enkelt avväpnades av Rögle. I åtminstone den ena slutspelsserien bjuds man på bra hockey från två lag.

Det som kan rädda årets KS är om Rögle eller SSK vinner två raka nu närmast då de möter varann. Fjolårets KS var något utöver det vanliga med så många lag inblandade i striden om ES-platser. Jag har svårt att se att det är något vi får uppleva i år om man ser till de matcher som hittills spelats.
Kommentera