Allsvenskan

986 inlägg · 140 ämnen

Inlägg #63054

Sv: Vilka slåss om ES- platserna?
Leksand dominerar med eftertryck i SA. Ngt annat vore konstigt. Man har ju på papperet ett näst intill elitserielag. Så att de ska vinna SA överlägset är självklart.

Frågan är om de är så bra som de sämsta lagen i ES är? Har Leksand samma tempo i kroppen som ES- lagen? Vad händer om Leksand skulle förlora en, två matcher från början? Samma fråga ska man ställa till ES- lagen.
Matchen på läktaren känns redan avgjord. Jag har svårt att tro att ngt annat lag kommer i närheten av Leksand stars ( trots att jag är Tikare). Av de sju matcher jag sett med Leksand så imponerar supportrarna mest. All heder till er!!

Björklöven kommer garanterat ställa till det för minst ett lag ( TIK har alltid haft svårt för löven), lär inte bli ngn skillnad i år. För i kvalserien kommer garanterat Löven finnas med.

Men det är ovisst hur det ska sluta. Jag tror med handen på hjärtat att Timrå IK, mitt lag, kommer att få det mkt svårt att greja nytt kontrakt. Jag tycker inte det finns ngt som pekar åt det hållet.
Nu kommer jag få skit för det jag sagt. Men det är vad jag tror, och jag kommer inte bli ledsen om jag har fel. Hellre överlycklig!
Kommentera