Bandy

1904 inlägg · 143 ämnen

Gripen - Motala

467914 · » Till forumet


Sv: Gripen - Motala
Patrik321:

Det var som en sportjournalist skrev i en krönika här i dalarna. Vill du vinna pengar? Spela motalla odds :)
Kommentera

Sv: Gripen - Motala
Guinness: Hahahaha motala är i en formsvacka nu......
Kommentera

Sv: Gripen - Motala
Klinth: Har fått för mig att Gripen är svårslagna på hemma plan...många poäng de tar fixar de på "slätta"...har uddamålsförluster mot Västerås och Vänersborg bl.a. och jag tycker att truppen ser bättre ut än förra gången de var uppe och lekte i högsta serien...kan bli riktigt trevligt på lördag!!!
Kommentera

Sv: Gripen - Motala
Guinness: Det lär komma mycket publik! Som vanligt är förväntningarna höga och det kommer att strömma till "medgångssupportrar" förutom de ordinarie 1000 fantaster som går till Slätta i vått som i torrt, oavsett serie och oavsett motstånd. Nu skall vi bara hoppas på att Gripen lyckas ta poäng lite då och då samt att spelet funkar som det ska. Då blir detta en GRYM säsong!!!

Vi ses på Slätta på Lördag, någon mer som skall dit?????
Kommentera

Sv: Gripen - Motala
Gripen vann denna träningsmatch på ett mycket komfortabelt sätt med 7-3...blankis, sol och 320 betalande på läktaren. Det glädjer mig mycket att publiken dök upp redan innan serien startat...kan man tro på 2000-2300 mot Boltic i premiären?
Kommentera

Gripen - Motala
Lördag 13:15 blåser dommaren igång matchen. Dags för GBK att visa upp sig inför den trogna, snygga klacken Y-front...har hört ryktesvägen att även andra lag´s spelare önskade att "deras" klack var lika hängiven och överlägsen på läktar´n...Y-front regerar i hela bandy sverige...nu ska bara spelet bli lite vassare på isen så kan det bli riktigt kul i vinter.
Kommentera

467914 · »