Bodens IK

288 inlägg · 81 ämnen

??????????????????

187969 · » Till forumet


Sv: ??????????????????
Lulekickan: Ang samarbetet mellan LHF och BIK så låter det bra tänk om fler klubbar kunde hålla samma kontakt.

Ang erat lån från BIK så måste jag säga det att Tellström det är en j-a hyvens kille.

Jag träffade på han och ett gäng Brynäsare på krogen -98 tror jag
säsongen efteråt så spelade han med MoDo och jag stötte på han i Brynäs Shoppen. Han var lika trevlig då som förut.

Förra säsongen med matchen i mellandagarna uppe i Delfinen när ni spöade skiten ur oss, så kom Johan upp tills oss i klacken och snackade skit.

Lika nu i denna säsong när vi spelade i Globen så kom Johan fram
det kallar jag socialt. Boden skulle möta Vallentuna på söndagen.
Sen att han bara kommer fram när vi loosar det får man fundera på *ler*

Bra match ni gjorde mot TIK förresten.

Sen måste jag säga att jag tycker synd om Kiruna som har bara sålt ut spelare men aldrig fått något bra tillbaka. Mitt medlidande grundar sig på två saker först att Brynäs har fått många bra spelare där ifrån samt övriga Sverige förstås. Och att jag har tillbringat varje sommar i Kiruna sedan -72 eftersom farsan har valt att bosätta sig där samt att man fick sommar jobb uppe i Abisko mellan årskurs 7-9.

Lycka till i ES och er Bodensare i AS


Kuriosa är att jag spelade rinkbandy i hallen i Boden när jag gjorde lumpen där.
Kommentera

Sv: ??????????????????
coolemilboy: Kanske kan det, i bästa fall, få den effekten att resten av BIK-spelarna höjer sig ett snäpp. I värsta fall ger de upp då "stjärnorna" lämnat truppen. Hur som helst hoppas jag att det inte går riktigt illa i alla fall, jag vill ha kvar alla de allsvenska lagen i Norrbotten.

En idé för BIK kan vara att försöka utveckla ett bättre samarbete med LHF, som PHC har gjort, fast då krävs det att Roffe säger något annat än att inlånen från LHF kommer att få lira i 4elinen. Om någon skall vara intresserad av att lånas ut dit och inte välja PHC istället måste de få höra att de konkurrerar om platserna på samma sätt som alla andra, vilket var det besked våra spelare som är utlånade till PHC fick av Freddy, och inte att de har en plats i 4elinen vikt åt sig som Roffe sa till dem. Ingen vill väl komma till en klubb under de premisserna, dvs att de behandlas som parior bara för att de egentligen inte tillhör BIK.

Fast samarbetet mellan BIK och LHF kanske är på rätt väg i alla fall. Efter vad jag har hört har i alla fall kontakterna klubbarna emellan blivit mer konstruktiva.
Kommentera

??????????????????
undra hur det komma gå för BIK i fortsättningsserien nu när dom har tappat massa spelare!!
Kommentera

187969 · »