*/ ?>

Rabatterade cmore abonnemang

2257304 · » Till forumet


Sv: Rabatterade cmore abonnemang
Signature: BIK var nära att brunka till sig en seger mot MoDo ikväll. Enligt uppgift hade MoDo problem med domarna(en fågel viskade i mitt öra att det hänt förr).

Tyvärr för BIKs del så stoppades deras framfart när domaren som en skänk från ovan gav MoDo en straff i övertid, där MoDoiten enkelt kunde lägga in pucken bakom norrmannen Lars Volden som mest verkade drömma om en korv i kiosken än att rädda det halvdana skottet från den framskrinnande Nolaskogaren.

En poäng till BIK som intar en högst osäker 3e placering i tabellen efter en offensivt bedrövlig insats från båda lagen.

Kanske lyckas BIK hitta nätet fler gånger nästa match när KIK(nu pratar jag inte om chattappen utan om Kristianstads IK som dom även kallar sig) kommer på besök. Inget ont om KIK, men nog ska värmlänningarna kunna nypa fler pinnar än en mot Skånes tredje största lag?

BIKs huvudansvarige och head coach Karl Helmersson medger att dom har någon dag på sig att fila till PPt som var det bedrövligaste man skådat norr om Dalälven.
Kommentera

Sv: Rabatterade cmore abonnemang
HasseBlom: Grattis till ettan! Kör på i sann brunkaranda så kan ni gå hela vägen, om ni orkar!
Kommentera

Rabatterade cmore abonnemang
Jag känner några killar på C More som pga Coronasituationen är schyssta och erbjuder 50 st hockeyabonnemang billigare än deras listpris. Alltid hjälper det någon hockeyfantast!
Först till kvarn.

Mejla mig kontaktuppgifter om ni är intresserade.

Kommentera

2257304 · »