BIK Karlskoga

2226 inlägg · 471 ämnen

Inlägg #100914

Sv: Först vinsten i år
Mille skrev i Rungsteds gästbok om matchen:

"Martin Sandström, der før weekenden ankom til Rungsted for at prøvetræne med Cobras, var særdeles uheldig i sin debutkamp i den blå trøje.

Den 24-årige back blev tacklet bagfra kort inde i anden periode og mistede et par tænder ved mødet med endebanden. Han forlod banen efter at have samlet stumperne op, og han kom ikke tilbage på is mere i kampen.

Bofors endte i sidste sæson som Sverige 15. bedste hold og de har oven i købet rustet op henover sommeren. Så med tanke på at de også havde spillet to træningskampe inden mødet med Cobras, så var det ikke så underligt, at cobraerne så noget tamme og stillestående ud i kampens begyndelse.

0-2 efter første periode var billigt sluppet, men i anden periode tog Stefan Elvenes sagen i egen hånd og scorede tre mål på stribe.

Først var det Daniel Granqvist, der stak landsmanden en lang pasning gennem midtzonen, så Stefan havde en friløber fra blå linie. Og et halvt minut senere var det Randy Maxwell, der sendte Stefan afsted med en ny friløber og en ny sikker scoring.

5-6 minutter herefter leverede "Mini" Monberg og Roger Elvenes et sikkert opspil, som Stefan bare skulle sætte staven på tæt under mål.

Desværre fik Bofors udlignet til 3-3 kort efter og så gik giften lidt ud af gifttænderne på cobraerne. Og alt i alt var 3-6 også meget retfærdigt, da Bofors ejede første periode og styrede tredje, mens Cobras var det bedste hold i den midterste periode."
Kommentera