BIK Karlskoga

2224 inlägg · 470 ämnen

Först vinsten i år

100969 · » Till forumet


Sv: Först vinsten i år
Jenser skrev på Rungsteds hemsida:
"Uha..... de svenskere var da en del skarpere end os......
Stort set alle deres afleveringer lå på bladet, og de bevægede sig fantastisk når de ikke have pucken.
MEN...... når man tænker på hvilke spillere der manglede, og at der var adskillige helt nye spillere på holdet, så synes jeg at det var OK."
Kommentera

Sv: Först vinsten i år
Mille skrev i Rungsteds gästbok om matchen:

"Martin Sandström, der før weekenden ankom til Rungsted for at prøvetræne med Cobras, var særdeles uheldig i sin debutkamp i den blå trøje.

Den 24-årige back blev tacklet bagfra kort inde i anden periode og mistede et par tænder ved mødet med endebanden. Han forlod banen efter at have samlet stumperne op, og han kom ikke tilbage på is mere i kampen.

Bofors endte i sidste sæson som Sverige 15. bedste hold og de har oven i købet rustet op henover sommeren. Så med tanke på at de også havde spillet to træningskampe inden mødet med Cobras, så var det ikke så underligt, at cobraerne så noget tamme og stillestående ud i kampens begyndelse.

0-2 efter første periode var billigt sluppet, men i anden periode tog Stefan Elvenes sagen i egen hånd og scorede tre mål på stribe.

Først var det Daniel Granqvist, der stak landsmanden en lang pasning gennem midtzonen, så Stefan havde en friløber fra blå linie. Og et halvt minut senere var det Randy Maxwell, der sendte Stefan afsted med en ny friløber og en ny sikker scoring.

5-6 minutter herefter leverede "Mini" Monberg og Roger Elvenes et sikkert opspil, som Stefan bare skulle sætte staven på tæt under mål.

Desværre fik Bofors udlignet til 3-3 kort efter og så gik giften lidt ud af gifttænderne på cobraerne. Og alt i alt var 3-6 også meget retfærdigt, da Bofors ejede første periode og styrede tredje, mens Cobras var det bedste hold i den midterste periode."
Kommentera


Först vinsten i år
Vinst med 6-3 mot Danska mästarna, lite svårt att säga mer om det, får vänta tills på måndag då man kan läsa om det i Kurren, dom har ju ialla fall skickat i väg Grahn till Danmark. Men på nätet verkar det tunnt med info.
Kommentera

100969 · »