Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1545615

Sv: Brynäs IF - Luleå 30/12 - 2012

Oavsett om Lauritzen tog två dumma utvisningar eller inte, så påverkade det inte matchresultatet. Om jag känner er rätt, Gurra och Huge, så kommer ingen av er ge med sig. Vi kanske kan lämna diskussionen och se framåt istället...eller också kanske ni kan bubbla varann?

För egen del tyckte jag försvarsspelet var bra igår, och är på väg åt rätt håll. Laget sorterar ut bra i egen zon. Löf har kommit upp en nivå och Persson tycker jag ger mer stabilitet på backsidan. Så synd att Bertilsson är borta...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Luleå 30/12 - 2012

Zappaholic: Håller med dig om att backspelet är betydligt bättre nu än för några matcher sen, hoppas dom håller det uppe bara å gärna snäpper upp sig några hack till. Och om Lauritzens dumma utvisningar... Ja, en kan jag hålla med om är dum, men hakningen han tar framför Honken får han göra alla dar i veckan för mig annars hade det varit en farlig målchans, så på det viset kanske det påverkade slutresultatet! :)

Vidare skulle jag vilja ha en lösning i NHL-såpan! Wennerholm har nu börjat sia om hur det blir i hemma-VM OM NHL startar, då blire inga stjärnor i de olika landslagen. Kan säga som så att jag hoppas nu att NHL drar igång å att det blir lika jävla tomt på läktarna under VM som ifjol så Svensk ishockey bla bla bla får sig en riktig näsbränna för att dom larvat om det här förbudet mot lockoutare... Jag tycker det har varit löjeväckande från början till ett ev. slut om dom ska fortsätta envisas med den här bojkotten av våra största spelare. Skämmes!

Kommentera

Sv: Brynäs IF - Luleå 30/12 - 2012
Zappaholic: Ja, det såg bra ut i stort sett hela matchen. Inte ens när dom chansade i slutet och skickade upp allt dom hade så kändes det oroligt.
En gedigen laginsats där alla gjorde sitt jobb, att det sker misstag är inget att gnälla över.
Vid Lauritzens första tvåa blir han själv hakad vid egen blå utan åtgärd av domarna, som sen blåser för samma sak i momentet efter.
Sånt som händer, det var iaf två nödvändiga och "bra" tvåor han tog.
Lite lustigt att ex Sunkens korkade tvåa när han gav igen mot Olausson isf har undgått kritik helt och hållet.
Men det är som vanligt härinne: nån har hakat upp sig på en viss spelare, i det här fallet Lauritzen. Sen letar man fel i 60 minuter och bortser från alla bra saker.
Pinsamt....
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Luleå 30/12 - 2012
Zappaholic: jag släpper det om du aldrig mer klagar på domarna
Kommentera