Brynäs IF

544427 inlägg · 7741 ämnen

Inlägg #1997041

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
lapad: Yepp, Bengtzén eran har tyvärr inte slutat ännu, många kontrakt som går ut efter denna säsong, Sundlöv/Dacke fick inte lättaste uppdraget heller vilket vi måste ha överseende med, men i år har inte värvingarna varit dåliga asså ,

Anton Rödin
Greg Scott
Jonathan Sigalet
Linus Ölund
Josef Ingman /Chansning som gick bra
Jeadon Deschenau ( måste komma i form, annars pigg spelare )

Och nu Emil Molin då, inga dåliga värvningar överhuvudtaget, ge Dacke och Sundlöv lite tid bara och låt resterande kontrakt på floppspelare gå ut så ska vi se sen att vi kommer ta guld inom några år.
+10
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Sama: Spelar ingen roll vilka vi får in så länge inte LAGET fungerar. Ishockey är ett lagspel som kräver noggrann struktur för att individerna ska komma till sin rätt. Så länge inte laget håller ihop kan vi ta in 12 Bäckis som forwards utan att vinna matcher.
+4
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Sama: Molin blev som bekant långtidsskadad direkt han anlände till Malmö vilket såklart har en enorm påverkan på hur han kommit in i shl.

Hittar Molin tillbaka till den form han hade när han spelade i Modo så har ni en av dom bästa centrarna I hela shl, han var fullständigt överlägsen i allsvenskan och kunde ha avgjort poängligan vid jul om han spelat i ett bättre lag.
+16
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Sama: Räknar man bort dom värvningarna som man redan vet vad man får av ser det ganska mycket sämre ut.

Sigalet har varit en flopp så här långt. Zetterberg och Lindelöf har varit helt osynliga. Desch~ har det kanske i sig men faktum är att han ska leverera poäng och det har inte gjort, värdelös +/- dessutom.

Alla fyra har varit så välscoutade och handplockade. Den enda som gjort något postitvit intryck är väl Ingman, men han halkade in sent när Söderström försvann.
Kommentera