Café

48312 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1046129

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Helg Ernest: Ang F1. Min 84-åriga farmor kliver upp kl 05.00 och kollar F1 om det krävs. Fick höra det av farsan för ett halvår sedan och undrade hur gumman blev intresserad av F1. Tydligen blev hon det redan när min yngsta farbror bodde hemma och har följt det sedan dess. Dessutom fixar tanten ungdomlig mat. Senast jag var "hem" skulle hon bjuda på tomat och basilikapaj. Pappa rynkade på näsan men jag tyckte att det var skoj att farmor hänger med fortfarande.

När det gäller bilkörning är min farmor däremot inge vidare. Dagen efter hon fick körkort backade hon in i grindstolpen på gården och har sedan dess aldrig kört bil, så när farfar dog och de bodde bredvid Fjällnäs slott var hon tvungen att flytta in till centrum. Med hennes dåliga höfter höll hon inte direkt F1-fart på väg till butiken.

Ang. män och kvinnor så vet man aldrig. I måndags under förmiddagsfikat satt vi och diskuterade skattepengar och vilka som fått dem respektive inte fått dem. Diskussionen kom in på sambeskattning och efter att en tjej undrat varför inte hon hade fått skattepengarna ännu. Jag sa att det troligen berodde på sambeskattningen. En annan tjej sa då att "Sara har fått sina skattepangar, men inte jag". Jag svarade då att de nog inte var att anse som sambos på det sättet, jag trodde de var kombos. Tjejen svarade att "men vi är ju gifta".

Shit! Började fundera över om jag hade skämtat om fjollor eller flator på jobbet eller sagt något nedlåtande. Kunde inte komma på något jag har sagt så jag hoppas att jag inte har sagt något dumt. Tjejen i fråga är jättegullig och oflatig så jag skulle aldrig ha kunnat gissa mig till hur det låg till.
Kommentera