Café

48294 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1094563

Sv: Datorbekymmer. Hjäääälp!!

Office 2007 pratade vi om för inte så länge sedan. Nu ska jag skriva av mig en del av min ilska under några minuter, så mina arbetskollegor, väggar med mera slipper bli lidande.

AAAAAAAAAAAARGH!!!! Den jävla idiot som kom på att Office 2007 som förstaval skall spara sina filer i docx/xlsx osv borde arkebuseras, men först skall han plågas genom att tvingas konvertera 2 triljarder docx/xlsx till doc och xls.

En sak är i alla fall helt säker, det handlar bara om att tjäna pengar. Man "tvingar" i princip användarna till att uppgradera sina fullt fungerande office-paket, alternativt ladda hem en skitdålig jävla uppdatering som fungerar CRAP!

Office 2003 försvinner nu från denna dator, för alltid och evigt. Vi har dessutom startat processen att helt gå över till OpenOffice eller annan alternativ lösning på hela företaget. Skönt när man är överens med IT-killarna.

Dokumentskapare världen över, förenen eder! Byt bort Officepaketet och få pappskallarna på M$ att börja gråta.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Datorbekymmer. Hjäääälp!!

Poffa: Office 2003 försvinner nu från denna dator, för alltid och evigt. Vi har dessutom startat processen att helt gå över till OpenOffice eller annan alternativ lösning på hela företaget. Skönt när man är överens med IT-killarna.

Problemet nu är väl att ni glömmer att spara ner dokumenten så att majoriteten av alla företag som har Office inte kan läsa era dokumentationer ;-)

Kommentera