Café

43193 inlägg · 1036 ämnen

Inlägg #1099235

Spelbekymmer. Hjäääälp!!
Jag är på gång att köpa en spelkonsol åt mina två döttrar till julen men har inte en aning om vilken av alla jag ska välja.
Det vi vill spela är "tjej-spel" typ barbie, hästhoppning, djur, "springa runt i en värd och lösa lätta uppgifter hitta saker-spel". Vem har mest sådana spel och vilken plattform ska jag välja? Det känns som om hela spelvärlden bara är fokuserad på skjuta, krig, åka bil men det intresserar oss inte alls.

Wii verkar ju bra när man får röra sig när man spelar men är det bara sånna spel eller kan man sitta still med en enkel handkontroll där också?

Hjälp mig i en djungel där jag själv är helt novis.

Flickorna mina är 8 och 5 år gamla så det får inte vara för svåra och komplicerade spel heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spelbekymmer. Hjäääälp!!
Stigsson: Gå ut på ex. cdon.com och kolla till vilka konsoller det finns typ hästspel och framför allt prisskillnaderna på samma spel till det olika konsolerna.

Ser utr att du behöver en PC

Speltitel - 3 träffar
Häst & Ponny- Ridskolan 2007-09-26 199 kr
Häst och Ponny: Min första ponny 2006-11-17 249 kr
Disney Prinsessor: Hästshow 2006-01-01 79 kr
Kommentera

Sv: Spelbekymmer. Hjäääälp!!
Stigsson: Rekommenderar nog Wii om det är den typen av spel dom vill spela. PS3 och 360 är mer inriktade på mer krävande spel medan Wii mer vänder sig mot hela familjen med många "enkla" spel såsom Mario och dyl.
Kommentera

Sv: Spelbekymmer. Hjäääälp!!
Stigsson: Jag har ingen aning om vilken plattform som lämpar sig bäst för "tjej-spel" Själv har jag PS2, Xbox och Xbox 360. Min son är 7 år och han spelar mest "pojk-spel"
Xboxarna är chippade och därmed får man större möjligheter.

Wii konsolen tycker jag verkar roligt som sällskapsspel när man får röra på sig. Tror inte att det är så mycket man spelar på egen hand. Dom övriga spelen som man använder handkontroll till ska tydligen vara sämre är dom till PS3 och Xbox360 har jag hört.
Kommentera