Café

48294 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1349012

Sv: Canal Digital - pest eller kolera
Wayne Gresky: Summan skiljer lite från faktura till faktura tack vare alla finurligheter man tillämpar för att ge en skenlåg månadsavgift, halvårsavgifter, kortavgifter och vem vet vad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Canal Digital - pest eller kolera
Idag meddelar Canal Digital att man höjer sina priser på de olika utbud man har. I min värld möter Canal Digital sina vikande abonnemangsiffror med att höja priset, för att på så sätt kompensera bortfallet.
Vad skulle ske om man istället sänkte abonnemanget? Eller helt enkelt var mer ödmjuk inför det faktum att man förfogar över Sveriges mest folkkära lagsport?! I min umgängeskrets finns flera personer som gärna hade följt t.ex. elitserien på TV men väljer att inte göra det p.g.a. Canal Digitals rätt skeva bild över hur ett abonnemang ska se ut. 
Jag gillar inte Canal Digital (det har ni säkert redan märkt). Men när CD ringer och erbjuder mig ett abonnemang för halva priset (mot det jag betalat de sista två åren), där jag varit kund de senaste 10 åren och lagt 4-6000:- per år, två veckor innan min bindningstid går ut , det är ett hån. Inte minst om man som jag gjort, ringt Canal Digital flera gånger och påtalat bekymren...utan svar.
Finns det inte fler som stör sig på Canal Digital? Jag bara hatar dem, säkert.
 
Kommentera