Café

48312 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1510254

Sv: Det finns idioter
Olle: Är väl ändå viss skillnad på att sitta ute avsides på en klippa å dricka ett glas vin än att gå omkring med en ölkasse på stan?!? Paragrafrytteri skulle jag säga, i min mening gör polisen sig bara mer Oomtyckt, resonerar man som så då ska man ju plocka alla studenter i tex Umeå för att dom saknar lagenliga lysen på sina cyklar, eller fotgängare som går över gatan fast det är rött.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det finns idioter

Berka: Jag synar det här med "avsides ute på en klippa". Vad gjorde polisen mitt ute på en kärleksudde? Sökte efter revolvern som dödade palme? Tjejen som satt på udden är ju uppenbarligen tjejen som skrev inlägget på facebook, det är klart som fan att hon tycker att det var fel men hennes åsikt är ju högst subjektiv.

Alla vet att det är olagligt att gå mot röd gubbe, att man ska ha lyse på sin cykel, att man inte ska dricka på offentlig plats osv. Alla vet om det men bitchar bara när lagen väl följs. Köp ett cykellyse för 200 spänn så riskerar du inte en böter på 500 OM du möter en polis som följer lagen till punkt och pricka. OM du vill behålla ölen så drick den hemma i vardagsrummet. Hur svårt ska det behöva vara?

Vem har inte stört sig på att man har blivit tvungen att grisnita för en idiot som gått mot röd gubbe och sms:at på samma gång? Om tjejen eller killen hade blivit berusad, ramlat i vattnet och drunknat så hade man nog ifrågasatt deras omdöme att dricka alkohol också. Tjejen som får ölen uthälld kanske är samma tjej som sitter och spyr galla på T-centralen senare samma natt? Jag tycker inte att man ska begära att polisen ska göra en jävla bakgrundskoll varje gång dom utför ett rutinärende.
Kommentera

Sv: Det finns idioter
Berka: Det är inte straffbart att gå mot röd gubbe, om du inte orsakar fara för trafiken.
Kommentera