1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18401 inlägg · 1109 ämnen

Färjestad-MoDo

521772 · » Till forumet


Sv: Färjestad-MoDo
NuMo: HOHOHOHOHOHOHAHAHAHAHAHA var det roligaste jag hört på länge!
Fast poffas skämt om att jag skulle andas, annars ser jag snart ut som en smurf, var mycket roligare:)
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Dawidovski: Ibland, då jag träffar på en älg, då pratar vi sällan hockey. Det finns så mycket annat att prata om.
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Poffa: Jag anade nästan att ni var ett gäng oseriösa HSnackare...
Återigen, är det fel att ha en egen åsikt i olika ämnen som rör hockey?
Så jag får inte säga emot er då? för om jag säger emot er, så blir ni sura, och skriver nåt för att reta upp mig istället! konstigt tycker jag!
Jag tolkar det som att ni vill att folk ska ha samma åsikter som er, annars kastar ni sand. lite löjligt!
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
mOdO - FBK match 6
tar vi det imorgon eller går det til e navgörande?
Tror tyvärr att mOdO tar den sjäte matchen. 4-1
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
knaskamilla: Nja det står 3-2 i matcher, mig veterligt:)
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Poffa och NuMo:

FBK vs MoDo 0-1. Ja, jävlar. Imorgon är det match igen!

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Poffa: MODO-fansen vs. Dawidovski 100-101
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Dawidovski:

Det spelar ju ingen roll vad vi svarar, vi har ju ändå fel enligt dig. Med sådana förutsättningar är det så mycket roligare att få dig att brusa upp och bli förbannad. Dessutom lyckas vi ju varenda gång.

MODO-fansen vs. Dawidovski 100-0

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Poffa: Om jag hade fått svar på jätte enkla frågor både här och på eran GB, så hade vi sluppit denna diskussion!
Jag har ingen aning om varför ni inte vill svara på en enkel fråga? tex, vad är det för väder idag? om vi ska gå efter tidigare slingrande från er sida, så hade du säkert svarat typ: Det beror på vad det är för väder? eller fråga väderguden!
Nä, jag har tappat förtroendet för er, redan innan kvartsfinalen började!
Jag var på eran sida och ville diskutera lagen, och gå igenom lagdelarna!
Varför i hela friden var det ingen som ville göra nåt sånt intressant?
Jag har varit inne på många forum och GB, men aldrig varit med om så tjuriga människor!
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Modoante:

Tycker man bör ge det några år, modellen är ändå förhållandevis ny. Som sagt, vi får se...
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Sibbe: Om man ska se till vilka som varit framgångsrikast så tror jag att många kommer att följa Frölunda och modos exempel
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Modoante:

Bland andra har Skåre tagit emot en del FBK-lirare. De spelare som frågats har sagt att detta steg varit väldigt lärorikt och gynnat deras karriär. Men visst, det tåls att diskuteras. Jag tror fler klubbar kommer följa denna metod i framtiden, men vi får se...
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Sibbe: kanske för att det kan blir ett trort steg att gå från typ j-18 till att lira i allsvenskan och hur blir det med dom spelare som inte får plats i bofors för har väll inte hur många platser i laget som helst
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Modoante:

FBK har juniorlag, bara inte ett J20-lag. Varför är signalerna konstiga när man vill att J20-spelarna ska lira seniorhockey i lägre divisioner?
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Sibbe: för att det sänder jävligt konstiga signaler att ett lag i elitserien lägger ner sitt juniorlag
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Modoante: Skillnaden var bara att, JAG snackade om världens bästa junior verksamhet från första början! fast du får gärna avgränsa dig till sverige om du vill? Jag tycker det var bra att prova nåt annat junioralternativ, det har ju faktiskt fungerat väldigt bra måste jag säga! fast det tycker nog inte resten av sverige, framförallt inte ö-viksborna.
Hata FBK-klubben har fått grymt många medlemmar nu ser jag, är du nyvärvad nu?
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Dawidovski:

Varför fjant? Du kanske inte inser det själv, men det är faktiskt så att du med en dåres envishet försöker skapa nidbilder av oss MODOiter, bara därför att du inte får de svar du vill ha. Förstör det dina chanser till dräpande repliker, eller?

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Modoante:

varför tycker du det?
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Dawidovski: Om du läser mitt förra inlägg så skrev jag inte världens bästa.Sen att Färjestad väljer att lägga ner sitt j-20 lag för att istället ha bofors som nån farmarklubb är dåligt måste jag säga
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Dawidovski:

Du har rätt. Det är jävligt kul att dra upp FBKs brist på juniorverksamhet och sätt att behandla sina farmarklubbar. Särskilt efter utspelet från Bofors för inte så länge sedan.

Du tror alltså att folk i MoDoboken är fegskitar som inte vågar stå för sin åsikt? Intressant. Den bilden har inte jag.

Naturligtvis har alla rätt till sin åsikt. Du verkar dock ha svårt att acceptera att vissa kan ha mer fel när de har åsikter än vad andra har i motsatta åsikter. 

Nu tänker jag inte svara dig mer. Jag har kommit på att det är meningslöst, och tidigare försök att låta bli att svara rabiata människor har visat sig ha positivt utfall. Häpp! Over and out.

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Modoante: Världens finaste? tror du glömt några nu! Dukla trencin bla, har en väldigt fin verksamhet, finns ju ett antal i ryssland också!
Det jag menade var att knaskamilla föraktade FBKs verksamhet, och samarbete med bofors.
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Dawidovski: Modo har en juniorverksamhet som inte många klubbar i sverige kan matcha det är ju bara att titta på vilka spelare som kommer från klubben trro inte jag behöver räkna upp dom
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
knaskamilla: Som sagt, var bara ett exempel det jag skrev om juniorlag osv, så du behöver inte göra nån jävlig jämförelse med bofors, bara för att du föraktar vårat fina samarbete med dom, och att du nog tror att ni har världens finaste juniorverksamhet!
ok, jag ska ta allt som ett skämt nästa gång jag är i eran GB:)
Det är skillnad på att hålla med, och att ha olika åsikter om saker och ting!
Jag menar att många inte vågar stå för det dom tror är riktigt!
Många är rädda för att bli utfrysta, och ovälkommna på vissa gästböcker!
Nä, åsiktsfrihet måste få gälla. Huge har ju rätt till sin åsikt eller? fast ni har väl svårt att acceptera hans åsikter också, bara för att dom skiljer sig, och skapar andra nyanser i diskussionerna.
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Dawidovski:

"Visst kan du få kalla bevisinläggen för skämtsamma, jag ser iallafall inget som tyder på det tex ett ;) eller :)"

Jag har sagt det åt någon annan, nu säger jag det till dig också: om man inte förstår humorn i MoDos gb gör man nog säkrast i att låta bli att läsa där. Ja, i alla fall om man tänker haka upp sig på saker för att man inte förstår humorn.

Sen är det naturligtvis ingen som lagt sig ner och dött av beskedet att vi skulle få möta FBK i kvarten, så dåligt har vi inte spelat mot det laget under säsongen, men de flesta ville ändå möta TIK.

De flesta (FBK:are) i er gb håller med varandra hela tiden också. Till och med när alla andra (förutom alltitvärtemot-Huge) är eniga är ni oeniga med alla andra. Undrar vad det kan bero på? Hmm.

(Juniorlaget FBK, förresten? Menar du Bofors?)

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Poffa: Nu ska jag göra nåt som jag egentligen inte står för, men poffa din fjant.
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Dawidovski:

Rannsaka dig själv så skall du nog se att den du egentligen pratar om, det är dig själv. Att du dessutom har svårt att se ironin om man inte skriver ironismileyn på näsan på dig, det är även det ditt eget problem.

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
knaskamilla: Som sagt, du tolkar saker på ditt modocyklopsätt, och jag på mitt sätt! jag tycker inte det är så konstigt heller, inte så kul när alla bara håller med varandra hela tiden, eller? alla måste ju få ha rätt till sin egen åsikt utan att bli lynchad! Jag tycker dom flesta på eran GB bara håller med varann hela tiden!
Visst kan du få kalla bevisinläggen för skämtsamma, jag ser iallafall inget som tyder på det tex ett ;) eller :) fast det är kul att se hur du slingrar dig hela tiden, skickligt dessutom! du skulle inte ens erkänna att det fanns folk från modo, som trodde på slakt av FBK, ens om man tryckte upp ett inlägg under näsan på dig, där det stod följande: Ok, nu är det slakt av juniorlaget FBK som gäller, ska nog inte gå på några matcher, för alla vet ju att modobästisarna kommer totalt att köra över FBK, eller soporna från karlstad!!!

Nu var detta lite överdrivet, men det fanns inlägg som var liknade detta lite grann iaf, jag vet att du aldrig kommer erkänna fakta, pga, att du inte gillar Dawidovski, det är där problemet sitter, du blir liksom manisk, när du ska svara på mina inlägg, och poff, så ser du bara en massa negativt hela tiden, men lugn, det är en fin egenskap...
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Dawidovski:

Ja, den enda jag är kompis med i MoDoboken är Poffa. Eller, eh? Grejen är ju den att du rotat fram några inlägg där det skrivs att vi ska kunna vinna över FBK. Vad du missat att kolla igenom är tydligen alla inlägg om vilka folk helst ville se i kvartsfinalen. Det där är ju bara gilla läget-inlägg. Dessutom verkar du inte ha någon förmåga att känna av när inlägg är skämtsamma.

Saksamma, egentligen. Jag vet inte varför jag tror att du någonsin ska kunna förstå något. Du tolkar ju som sagt var saker på ditt vis.

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
knaskamilla: Syns ju klart och tydligt att det finns modoiter i mitt inlägg, som nog trodde att FBK skulle bli en munsbit!
Jag förstår att du inte ser det på samma sätt som jag, eftersom att du är enögd modosupporter, och dessutom kompis med poffa, ja, poffas inlägg fanns ju faktiskt med på listan som jag skickade till dig, förstår att du inte ville godta dom som bevis då ni är kompisar.

Du tolkar det på ditt modovis, och jag på mitt vis.
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Dawidovski:

Mailade du i stället för att skriva här för att jag skulle få mer jobb, eller? Nåväl, här kommer det du hade letat reda på:

"Jaha då blir det Färjestad som vi skall slå ut först. Det känns rätt bra då jag tycker vi spelat rätt bra mot dom under säsongen. En bortavinst är vad som krävs för hemma i Kempis så tror jag FBK får det tungt.

Nu vill man att det snabbt skall bli fredag...

Salle @ Örnsköldsvik 2005-03-01 22:26"

"Frisco: Skall tänka på det när jag startar semifinaltråden.
Salle @ Örnsköldsvik 2005-03-01 22:29"

"Jag är inte ett dugg spänd inför fredagens match. Vi vet alla hur det slutar. Souray och Chara beter sig som svin, Jönsson gnäller mer än vanligt på domaren, MODO vinner och Strömberg "rasar" i Canal+, för det var ju trots allt så att någon hade lagt ut en snus precis där han satte foten då han steg av bussen. Helt klart riggat, allt är ju tydligen tillåtet i slutspel.

Poffa @ Örnsköldsvik 2005-03-02 09:15"

"Jag har laddat med Red Bull och fingergymnastik hela veckan, så det är lugnt. Dessutom är FBK ett så lätt mål att angripa så det kommer nog inte vara några problem.

Poffa @ Örnsköldsvik 2005-03-02 09:55"

"knaskamilla: varför finns inget val ovan att ni åker ur i kvarten mot FBK?
mok @ Lindome 2005-03-02 11:15"

"mok: Nej, det finns det inte. Vi vill hålla omröstningarna på en verklighetsbaserad grund. Mirakel spekulerar vi inte runt, utom när vi lämnar in tipskupongen om lördagen vill säga.
Lumber Jack @ Östersund 2005-03-02 11:17"

---

Ovanstående tycker du alltså är bevis på...vad? Att det finns en massa MoDoiter som hellre såg FBK än TIK i kvarten, för att FBK skulle vara lätta att slå ut? Nä, sorry, du har fortfarande inget att gå på.

Nåväl. Halva läxan gjord, nu väntar jag bara på länkarna.

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
knaskamilla: Det kommer ikväll kamilla:) bevisen alltså.
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Mogna Modo supotrar
Är de vi FBK fans nu då som skall ringa och hota Bengt Hdin för att han anmälde Norda och Berglund?
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Svanru: *s* ja jag läste att överste gnyen oxå har kommenterat händelserna som utspelats.
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Tigern: Vi lär aldrig komma överens men att disciplinnämnden har låtit sig påverkas av Stor och Lill gnyen är det ingen tvekan om.
Hoppas att vi gör slut på klagolåten ikväll och kan se fram emot nya motståndare.
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Dawidovski:
Att crosschecka en motspelare med klubba som skall till att tackla dig, att crosschecka en motspelare precis efter att motståndaren gjort mål, tackla in en motståndare i sargen med huvudet före är knappast tufft spel det är rena överfall vilket inte hör hemma i dagens hockey.
Hoppas verkligen att mOdO vinner i e.m
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Lub:

Jag tror dig. Men som sagt, jag vill gärna se situationen igen.

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
knaskamilla:
Jag såg matchen på Canal + och såg därför situationen flera gånger...

Det var INTE en regelrätt tackling..

Själv hoppas jag att Timrå vinner i kväll och håller liv i slutspelet ett tag till...
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Huge:

Hur många gånger har du sett tacklingen? Själv har jag bara sett den en gång, varför jag inväntar att de lägger ut inslaget från igår på tv4.se. Det jag såg var dock INTE regelrätt, och jag litar på de som såg matchen som säger detsamma.

Visar det sig när jag får se tacklingen igen att jag uppfattat det fel kommer jag naturligtvis att erkänna det, men jag är skeptisk.

Angående Skägget så står jag fast vid att han borde låsas in i ett rum när han är sådär upprörd, och inte få tala med media eller motståndare.

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
knaskamilla: "Ja, Berglunds grej var ju ingenting. Helt riktigt att han inte fick ens en utvisning. Eller, vänta?"

Ja, då får vi helt riktigt vänta tills dess att regelboken skrivs om, vad gäller tacklingar.
När man åker ut för att motståndaren råkar tappa balansen mitt i en påbörjad tackling, då accepterar jag det hela.
För övrigt tar ju Storskägget tillbaka allt snack om att FBK skulle vara ute efter att skada motståndarna och att farsan i honom tog över lite väl mkt.
Det skall han ha cred för, men det visar ju lite på hur uppskruvat tonläget alltid blir i dessa lägen.
Synd bara att disciplinnämnden verkar dras med i det hela...
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
knaskamilla: Ja förut buffrades de bara nu kommer de bara upp sidan kan inte visas irriterande som faan
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Sinuhe:

Tryck på stopp och sedan på play igen, så får du sitta och titta dig igenom hela nyhetsinslaget. Så småningom kommer Sporten, och i Sporten får du se Nordströms crosschecking. Eller menar du att du vill se Berglunds tackling? För den får du inte se.

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Huge:

Ja, Berglunds grej var ju ingenting. Helt riktigt att han inte fick ens en utvisning. Eller, vänta?

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
knaskamilla: Nu får jag bar upp att sidan kan inte visas hade velat sett tacklingen själv och skapat mig en egen uppfattning less att det inte funkar
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Sinuhe:

Jaha, det. Men det är väl bara babblet direkt efter matchen, där han påstår att Nordström var ute efter Foppa från början av matchen. Iofs får du kanske se Nordströms crosschecking i det inslaget.

Hmm, skumt. Det där dryga en minut långa inslaget verkar vara en hel nyhetssändning, komplett med reklam i början.

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
knaskamilla: " Det känns bra för svensk ishockey att titta på såna här händelser. Jag har fått en otrolig mängd telefonsamtal från människor som är upprörda över det som hände Peter Forsberg och Per Svartvadet, säger Hedin."

Proffsigt agerande.
Upp med fingret i luften och känn efter vart det blåser, och sen agera därefter.
Synd också att disciplinnämnden verkar ha gått på samma linje.
Nordströms grej skall möjligtvis rendera ett matchstraff, men Berglunds avstängning är ju bara rent nonsens och verkar mer ha tillkommit av bara farten sas.
Som ngn påpekade: märkligt att nämnden mer eller mindre omyndigförklarar domaren, åtminstone vad gäller Berglunds "förseelse".
Andersson hade ju benkoll på just det läget och var tvärsäker på sin sak.
Att Svartvadet tappar balansen och skadar sig kan ju inte gärna Berglund rå för...
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
knaskamilla: Hittar de om Kent besviken elelr vad de står men får inte upp nått det bara buffrar
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Sinuhe:

Vadå, har du hittat reportaget från igår?

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Är de3 bara jag som inte kan se bilderna på tv4? händer ingenting när jag försöker det som händer är att datorn buffrar men sedan inget mer vad gör jag för fel?
Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo

Dawidovski:

Har du vaknat än? Jag vill ha länkar och ctrl+c-ctrl+v-bevis.

Kommentera

Sv: Färjestad-MoDo
Svanru: GNykameror? Jo då har man verkligen hört allt. Känns som att gå för långt tycker jag. Skall iaf se matchen på TV kan bli spännande ju :)
Kommentera

521772 · »