1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18407 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #521495

Sv: Färjestad-MoDo
knaskamilla: Som sagt, du tolkar saker på ditt modocyklopsätt, och jag på mitt sätt! jag tycker inte det är så konstigt heller, inte så kul när alla bara håller med varandra hela tiden, eller? alla måste ju få ha rätt till sin egen åsikt utan att bli lynchad! Jag tycker dom flesta på eran GB bara håller med varann hela tiden!
Visst kan du få kalla bevisinläggen för skämtsamma, jag ser iallafall inget som tyder på det tex ett ;) eller :) fast det är kul att se hur du slingrar dig hela tiden, skickligt dessutom! du skulle inte ens erkänna att det fanns folk från modo, som trodde på slakt av FBK, ens om man tryckte upp ett inlägg under näsan på dig, där det stod följande: Ok, nu är det slakt av juniorlaget FBK som gäller, ska nog inte gå på några matcher, för alla vet ju att modobästisarna kommer totalt att köra över FBK, eller soporna från karlstad!!!

Nu var detta lite överdrivet, men det fanns inlägg som var liknade detta lite grann iaf, jag vet att du aldrig kommer erkänna fakta, pga, att du inte gillar Dawidovski, det är där problemet sitter, du blir liksom manisk, när du ska svara på mina inlägg, och poff, så ser du bara en massa negativt hela tiden, men lugn, det är en fin egenskap...
Kommentera