1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18377 inlägg · 1109 ämnen

FBK-LHC

922631 · » Till forumet


Sv: FBK-LHC
Sibbe:

Verkligen! En stor talang och jag hoppas vi får se mer av honom senare in i säsongen också. Skönt att han lyckades mota 43 skott. Det var en rysare i slutet =)
Kommentera

Sv: FBK-LHC
Lorenzo:

1-0-seger borta satt fint! Fantastiskt av Jonas att hålla nollan, den killen imponerar verkligen, kul!!
Kommentera

Sv: FBK-LHC
Match mot SSK ikväll. Ska bli spännande och se om de vaknat till nu efter förlust och sen förlust i sudden. Gustavsson ser ju rätt stabil ut i målet och jag tror att de tar det ikväll!

3-1 till FBK mot SSK ikväll blir mitt tips.

Hörde nu även att Niskala inte kommer spela i Nashville då han inte plastar i truppen. Hörde att FBK var väldigt intresserad av att få tillbaka Niskala till Karlstad och enligt Canal+ så ryktas det att han är på väg till Elitserien igen.

Nu får vi hoppas att han kommer till FBK!

Over and out.
Kommentera

Sv: FBK-LHC
Bengt: Haha sant men på det igen bara :) Det kostar ju en del pengar varje månad om man vill ha säsongskortet helt klart. Sade upp det för ett gäng år sedan.
Kommentera

Sv: FBK-LHC
mok:

Jo, jag har lyckats testa den ett par gånger tidigare och det var väl inte den bästa kvaliten. Men jag har inte lust att prenumerera på Canal+ bara för att få säsongskortet så jag tänkte att jag ikväll skulle test tjänsten igen. Så här i efterhand så kunde det ju kvitta ändå... :)
Kommentera

Sv: FBK-LHC
Svanru:

Nja, den branschen lämnade jag för ett drygt år sedan. :)
Kommentera

Sv: FBK-LHC
Bengt: Gav den tjänsten ett par chanser för 1 eller 2 säsonger sedan. Första matchen sket sej rejält, fick en ny efter lite gnabb, den funkade inge vidare heller hakade o hängde sej, fick en till gratis med samma resultat, Dom försökte lasta min dator och internetförbindelse som problemet men fick tillbaks pengarna till slut. Tur man kunde argumentera emot dom :)
Kommentera

Sv: FBK-LHC
Bengt: Och du som är i branschen !!!
Kommentera

Sv: FBK-LHC
Fasen också! Här tänkte man köpa matchen på Canal Plus hemsida. Då påstår skittjänsten att jag har för låg bandbredd. Samtidigt så kör jag deras test och då är det godkännt. Det verkar närmast vara deras tjänst som inte klarar trycket.
Kommentera

Sv: FBK-LHC
Frasse:

Ja, det är nog prestige det handlar om.
Kommentera

Sv: FBK-LHC
Bengt:
Känns som om Jokerit markerar emot att man förlorade en spelare som stod under kontrakt.
Kommentera

Sv: FBK-LHC
mattias - 74:

Nja, det är först och främst Riksmans NHL-klubb som ska hålla koll på sådant. FBK ska ju inte behöva spåra bakåt då man lånar av en viss klubb.
Kommentera

Sv: FBK-LHC
Bengt:

Länk om Riksman.

Vi visste inte att han hade kontrakt med Jokerit säger Loob.

Borde man inte ta reda på sånt =)
Kommentera

Sv: FBK-LHC
Sibbe:

Gött att Norda är tillbaka, men tyvärr får Riksman inte spela. En missberäkning, men jag tror att Jonas klarar förstaspaden bra och att Alexander "lill-Hockey" Hermansson klarar back up-jobbet bra.

Jag tippar 3-1.
Kommentera

FBK-LHC
Imorgon väntar LHC hemma. LHC har blandat bra spel men mindre bra i inledningen av säsongen men det brukar vara bra spel när de kommer till LLA så bara att hoppas på att det blir så nu med. Dessutom är det premiär för både Norda och nya målisen Riksman. Tycker det är toppen att Looben är på tå när det uppstår en nödsituation som nu när Heino är skadad.

Jag tippar 4-2
Kommentera

922631 · »