1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18450 inlägg · 1109 ämnen

Nåja

2694198 · » Till forumet


Sv: Nåja
Jan-Erik : Försöker få fler Färjestadssupportrar att aktivera sig på formumet, eftersom du själv får står för så många inläggn-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------nJa, kanske det, men om man jämför det antal inlägg som elitfoso postar, med de +95% av alla Inlägg som Sven Savage 'bistår' med på Luleås forum, förbleknar det TOTALT!!!!nnPå Luleås forum har vi mer eller mindre A ONE MAN SHOW!!!nOch det är inte lönt att posta inlägg där om dem inte faller vår ''''eminente administrator'''' i smaken, för då är det i mitt tycke HELT OMOTIVERAT!! färdigskrivet där för x antal månader i sträck.nnFast det kanske egentligen gör detsamma..., eftersom det helt uppenbart bara är Sven som "orkar" engagera sig i / tillåter andra..., att skriva om vårat Lag och vår 'gudsförgätna organisation',som helt uppenbart ALDRIG!! lyckas få till ett SPETSIGT! Lag FRAMÅT med riktiga SNIPERS!!. Samt att vi vad det verkar alltid är Sämst när det gäller som Mest !!..
Kommentera

Sv: Nåja
Jan-Erik : ok, fattar idén
Messa honom direkt så får du kanske svar.
Tycker det är en lagom mängd med inlägg här
Önskar inte så mycket mer. Tack ändå
Kommentera

Sv: Nåja
eltifoso: Försöker få fler Färjestadssupportrar att aktivera sig på formumet, efterdom du själv får står för så många inlägg, så jag svarade på ett gammalt inlägg för att se om det blir någon comeback från supporterns sida!
Kommentera

Sv: Nåja
Jan-Erik : Brist på annat att göra? Haha vem pratar du med i inlägget?
Ska det få stå kvar? Relevans?
Kommentera

Sv: Nåja
{}: nej, inget Förjestadkontrakt för Jon Bergman från Sunne som du trodde att han kunde få pga att han tränat med laget, blev ingen elitkarriär för honom i Sverige över huvud taget. Något genombrott för Fredrik Sundin blev det inte i Färjestad 2003, trots dina förhoppningar. 2 poäng på 33 matcher, sen skeppades han till Bofors. Trots din tveksamhet fick Trygg fortsätta ännu en säsong i Färjestad 2002-2003. Det är det här som kallas för att sitta ned facit drygt 20 år senare vad gäller spekulationer om framtida trupp, det blir inte alltid som man tror. 😀
Kommentera

Sv: Nåja
Intressant artikel i GP. Kanske Mats Lindgren. Det skulle smaka mumma. :-)
Kommentera

Sv: Nåja
*wiii* 7-2! yes!! sm-guld i morron!! laddar redan för fest... ;0)
Kommentera

Sv: Nåja
easy >>

Prestbergs och Nordströms favoritlag var också Leksand, men var styrde de kosan..... :-) Han har ju bemödat sig med att träna och spela med FBK så något intresse bör han ju ha. Det är väl allmänt känt att norr om Munkfors så finns det lite "fickor" av LIF- supportrar. Ack, ack, dessa vilseledda själar.....jag ber för dem i vår kyrka LLA.
Kommentera

Sv: Nåja
BJ:
>Jag undrar om inte FBK "nyper" Jon Bergman
>i Sunne till nästa säsong.

Frågan är om han passar in i FBK...

Hämtat från BJ:s länk(Jon Bergman tycker följande):
Favoritlag i Elitserien: Snart Leksand
Svenska mästare 01-02: AIK
Kommentera

Sv: Nåja
Måste säga att Sundin var härlig att skåda i de byten han fick. Jag tror att han blir den som får ett genombrott nästa säsong. Marius Trygg gjorde också en bra match. Men har han verkligen visat tillräckligt för att få ett nytt kontrakt? Jag är tveksam.

Jag undrar om inte FBK "nyper" Jon Bergman i Sunne till nästa säsong. Han har gjort 13 pinnar på sex matcher i kvalet till AS-södra. Han har ju redan tränat och spelat match med FBK. www.sunneik.com/alaget/trupp01/jon.html
Kommentera

Sv: Nåja
Merxx:
>Måste även säga att jag är grymt imponerad av Per Lundell, killen dominerar ju på rinken!

Kan inte mer än att hålla med, jag tror FBK:s spelstil passar honom väldigt bra. Snacka om överraskning, i alla fall för mig. Det var meningen att han skulle bredda truppen för att säkra mot skador men killen går ju in och dominerar. Vilket härligt självförtroende han måste fått.
Kommentera

Sv: Nåja
jag tror kaöt inte försvinere från fbk jag hoppas inte det häller
Kommentera

Sv: Nåja
Nepp det ha du rätt i det är ett hockeybockeylag
Kommentera

Sv: Nåja
snälla goa värmlänningar om ni ska på matchen skrik för min skull me eller sälj biljetten till mej för jag är så himla övertänd på att få se greger och killarna lyfta den där jävla buklan som dom där 08 orna har lyft 2 år i rad nu hehe LYCKA TILL!!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: Nåja
kloka ord kan inte annat än att hålla med serru fokin är ju av egen kaliber han är för go asså men det vore ju inge fel me Prinsen av dom alla VÅR egen lilla PELLE PRESTBERG och som du skriver ska han vara brevid JÖJÖ asså. Synd om kalt och wallin och gerber försvinner dom har ju vart underbara i vinter och stor anledning till att det bara är en match kvar till SMGULDET
Kommentera

Sv: Nåja
Stora mäktiga Färjestad!
Har hållt på FBK sedan 1985 och har aldrig sett dem bättre!

De flesta spelarna är väl redan kontrakterade inför nästa säsong skulle jag tro! Det är den uppfattningen jag fått iallafall!
Nog för att spelare som Gerber, Wallin och Kalt kan försvinna till NHL och Matte Johansson bli proffs oxå men det ser ändå stabilt ut! Stämmer ryktena så att vi får in Hamr och Olausson på backen så blir försvaret ännu starkare trots att kakko verkar vara på väg bort! Prestberg har väl inte glänst i frölunda men det är ju jämte Jönsson i FBK han hör hemma det vet vi ju! Starka forwards lär vi nog få in ett par stycken det med!

Stora problemet lär bli att ersätta Gerber månne det bli vitryske Mezin som FBK var intresserade av ifjol kanske?

Måste även säga att jag är grymt imponerad av Per Lundell, killen dominerar ju på rinken!

Hjälte nr 2 Clas Eriksson, när det är slutspel då är Clas en hjälte!

Hjälte nr 1 Sergej Fokin, missa inte att hänga den tröjan i taket när han slutar! "Sigge" finns det bara en av!
Kommentera

Sv: Nåja
ise simon MoDo är inget hockey lag
Kommentera

Sv: Nåja
inte jag häller hur fa* kan man vinna med 7-2 i en final.färjestad dominerade halva andra sen vare resten av matchen. Göt att jantunen fik sätta en


kom igen fbk ta 3 raka
Kommentera

Sv: Nåja
Baksmällan är snart här... blev nog lite för glad ikväll.... men hur fasen skulle man kunna låta bli...???

Propagandahocky??? knappast... det kan man inte spela i en final... vi pratar regelrätt utskåpning... och vad det beror på?... det tar vi imorgon, när huvudvärken släppt...

Jag kan bara inte förstå.... :)))
Kommentera

Sv: Nåja
Gone >>

Tror personligen inte att den blir så hård. Kanske två eller tre spelare till NHL eller europa. Sedan verkar ju Prestberg och Hamr vara på väg tillbaka. Olausson verkar inte helt omöjlig heller. Ryggraden ser ut att bli kvar och fler med den.
Kommentera

Sv: Nåja
Visste väl att någon fartblind stackare skulle nappa... ;) 1. Troligen menar du de första fyra mötena. 2. Troligen förstod du inte vad jag menade när jag skrev ´i år´.

Grattis till en suverän säsong. Lycka till med brandskattningen.
Kommentera

Sv: Nåja
Gone.. är inte du djurgårdare? jag har ett distinkt minne av att vi slog er i dom tre första mötena?
Kommentera

Nåja
...oss har ni i alla fall inte slagit i år.
Kommentera

2694198 · »