1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18407 inlägg · 1109 ämnen

Nästa års Färjestad

« · 76141 Till forumet


Sv: Nästa års Färjestad
BJ:


Micke Gerden ska spela i Bofors nästa säsong...enligt boforsarna iallafall!!!!
Kommentera

Sv: Nästa års Färjestad
250kg kärlek >>

FBK skrev ett nytt tvåårskontrakt med Söderström i februari.

De som står utan kontrakt är:

Fredrik Sundin, forward.
Mikael Gerdén, målvakt.
Marius Trygg, forward.
Per Lundell, back.
Sergej Fokin, back.
Erik Kakko, back.
Mathias Johansson, forward.

Vi får se om Hamr och Olausson dyker upp till hösten.
Kommentera

Sv: Nästa års Färjestad
skulle ju vart guld om vi får behålla Martin Gerber...
Kommentera

Nästa års Färjestad
Man kan redan nu börja spekulera i nästa säsongs upplaga av Fbk. Verkar inte bli sämre, tvärtom. Det här är nog den bästa laguppsättningen man sett i en svensk elitserie på väldigt många år.
Färjestad har brutit ny mark, tänkt lite annorlunda och haft stenkoll på icke kända spelare, värvat dem, och som blivit oerhört stor med sitt spel i Fbk. Den nya ishallen går i spetsen på nytänkandet. Se på alla andra lag och hur de tänker? Nu ska man satsa på ny ishall, nu ska man köpa sig ur kommunens ägo och bygga upp en förening som kan stå på egna ben. Kanske den förlösande faktorn..

Färjestad verkar redan nu ha en klart utarbetad plan för kommande säsong. Man blir inte tagen på sängkanten, som exempelvis MODO som varit tvungna att satsa all sin kraft på finalspelet. Ert mål var redan finalspel, och ni planerade därefter. Att Mattias Johansson med största säkerhet försvinner kan ju inte bekymra när ni har stjärnspelare på ingång redan..

Men hur är det med Uffe Söderström? Har han nåt år kvar på sitt kontrakt? Antar det. Grym kille i alla fall.

Läste också att Sveriges elitserie hade dåliga målvakter och att Gerber inte varit så bra. Men är det inte så att killen har varit oerhört duktig i slutspelet och hållit en mycket häg lägsta nivå? Jag tycker det.

Bengt- Åke Gustavsson och compani ser till att SM- bucklan står tryggt i Karlstad i alla fall en säsong till efter denna. Ser inget som ska kunna rubba ett jävulskt stabilt uppbyggande av en förening som den ni åstadkommit!

Grattis till SM- bucklan, och lycka till i framtiden.
Kommentera

« · 76141