1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18401 inlägg · 1109 ämnen

UnLucky LockOut

1523332 · » Till forumet


Sv: UnLucky LockOut
Monno: Vaddå egna talanger marknaden är väl fri och pengar är nog inte FBK´s största problem :)
Kommentera

Sv: UnLucky LockOut
Svanru: Brodin spelar väl i Ahl? Och Chara har ju gått till khl år liknande. Så dom kan fbk glömma.

Färjestad tjänar såklart oerhört på att hindra korttids lockout spelare. För när det väl drar ihop sig och hela säsongen ställs in så är det typ Modo och Fhc som har egna talanger samt fbk och hv som kan betala dyrt för de få europeiska toppspelare som är kvar. Vips är 8 lag i princip borta ur leken.

Fbk tänker bara på sig själv. Precis som modo.
Kommentera

Sv: UnLucky LockOut

zigge:Tackar det behövdes :)

Vad jag vet har vi inte kritiserat detta förutom någon glappkäftad mediaansvarig.

Det är upp till varje klubb som har råd precis som innan säsonengen och vid transferfönstren så lycka till med ert (vårt) wemlänska kap.

Kommentera

Sv: UnLucky LockOut

Svanru:Då kanske det är försent, om de kritat på för AS, KHL elr annat?

O detta med ta in tillfälligt  för skadade är ju en gammal överenskommelse, som nu helt plötsligt inte ska gälla? Vi tog in Hannula kort tid ifjol, andra lag har haft korttidsinhoppare. Ska nu Loob stoppa det, så länge inte FBK har några skador?

Men GRATTIS t vinsten ikväll iaf!

Kommentera

Sv: UnLucky LockOut
zigge:Om man nu måste ta i tillfälliga förstärkningar tyder på att man är mycket nödig och desperat. En annan sak är om det blir en total säsongslockout då lär även vi ta in NHL:are sedan om det är Monstret , Brodin, Chara eller någon annan har väl ingen betydelse.
Kommentera

UnLucky LockOut

Det gnälls här o där över det ”orättvisa” i att vissa klubbar tar in LockOut-proffs nu, o då ffa från de två ”storklubbar” som inte har några egna storstjärnor, FBK o LHC. Samt i viss mån från de som inser att de inte har råd att betala en i vissa fall ohemult dyr försäkring för de bästa.

Men vem talade om ”orättvisa” under de år från ung. 1993 o framåt som tex MoDo exporterade massor av NHL-stjärnor till löjligt låga ”ersättningar”, kaffepengar i sammanhanget år efter år!        Var stod ni då, Lobb & Helber? Är det inte dags för PayBack-time nu? Att de som har ”egna” stjärnor kan få ta in dem i laget, en sorts återbetalning till deras resp. klubbar?

Apropå Loob, härom året gick ju han första ut ur SHL, då skulle det bildas Europaliga med de allra bästa, i deras ögon FBK, DIF, HV, VF o några fler, speciellt utvalda ( av Loob?). DÅ var inte SHL nåt av värde, nåt man behövde bry sig om! Men nu? Vinden har vänt,igen,  iaf  i Karlstad!

Sen känns det ju oerhört fånigt, världsstjärnor från NHL ska kunna spela i hela Europa, Norden, ja tom i vår näst högsta liga, men INTE i Elitserien!?!? Kvalificerat nonsens, framtvingat av några smått skitnödiga klubbdirektörer, som inser att de står med brallorna halvt nere!

Kommentera

1523332 · »