1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18381 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #1737850

Sv: Säsongen startar snart
eltifoso: Match #4 ikväll

Denna kvartsfinal där vi lottades emot minecraftdopade Gruvbjörnen som placerade sig före oss under grundserien, skulle ju enligt expertisen bli en skrattmatch för laget från norr.

När vi dessutom drabbade av flera tunga skador så var promenadgången riktigt fint krattade och vägen till semi låg utstakad för björnen..

Men ack vad de bedrog sig Färjestad har trotsat alla och heroiskt stridit med sina värmländsk juniorer i galler mot de inköpta dyra knektarna i gruvarmén. Inte bara stridit, de har faktiskt till och med segrat i en match också och förmodligen förvånat motståndarna att de bjuder upp til kamp. Vem hade trott det i motståndarlägret ?

Inför kvällens match verkar en av våra bättre centrar inte kunna deltaga efter en skada som ådragit sig i kampen mot en gruvbjörn, och vem skall vi ersätta honom med?

Jo.. vi plockar hem en kille som inte ens lyckats göra mål på ett mediokert Modo under två matcher ...
Hur ska han kunna bidra framåt mot det övermänskliga försvar som björnen köpt in för sina pengar?

Ja vi får väl se.. Hoppas på gott gry i vårt unga hemvävda Färjestad ikväll, att hoppas på seger med dessa förutsättningar är nog för mycket , men kämpaglöd och hyfsad underhållning kan man ju hoppas på iallafall

Släpp pucken nu är det vår!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen startar snart
eltifoso: Vi skulle behöva en kille som han på bilden överst på vår sida. Eller så ringer vi Fokin. Han skulle fånga in alla små nallar med sina bläckfiskarmar.
Kommentera