18407 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #1746592

Sv: Silly season
Svanru: dessutom är väl poängstarke Kilspojken klar för återkomst också?

eltifoso: precis men idag fick jag en ny upplevelse av att göra mål i tom kasse.
Var på matchen IFK-MFF innan matchen klampade ett antal ynglingar med glasartade ögon in med en buckla (Le Mat) in på VIP avdelningen. Gamla fotbollslegendarer säger att hockeygrabbar kan inte sköta sig och de skäms dock inte en hysteriskt galen fd gatumusikant numera programledare i SVT som gladeligen kramar om dessa ynglingar efter flera dagars festande. Innan matchen börjar lyckas MFF supportrar slänga tre knallskott emedan IFK fansen lyckas göra en kvittering dvs 3-1 till MFF. Matchen stoppas i 77 minuten då en galen IFK supporter lyckas slänga ett knallskott mellan benen på en fd IFK spelare numera i MFF, som därefter försöker slå ett nytt rekord i kast med hörnflagga. Domarna bryter matchen alla spelarna går av planen men bollen ligger kvar på straffpunkten i MFF område. Efter ca 20 minuter springer en glasartat yngling in med Frölunda SM guld 2016 tröja och en blåvitt halsduk in på planen och lite vingligt sparkar in bollen i tom kasse och gör ett segervrål mot IFK klacken dragandes i sin svarta SM Guld tröja.
Detta är ingen fantasiberättelse utan en dag i verkligheten 2016-04-27.