Fotboll

16216 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1185985

Sv: VM-kval
Hahl Bundy: Ja, Lagerbäck har verkligen slarvat med sina byggen.
5 raka mästerskap i världens största bollsport är alldeles för dåligt gjort av världens störtsa fotbollsnation, Sverige.
För vi är väl det, eller....?
Lagerbäck slutar mer pga lång och trogen tjänst sas, än att han skulle vara inkompetent.
Bara att lyssna på vad spelarna själva säger, dom som vet vad det handlar om.
Att mediatöntarna sen bedriver sina avgångskampanjer kan man bara skratta åt.
Vilka tror du sitter på redaktionerna och skriver smörjan?
Jo, töntar som Ek och Olsson.
Nollor som har som största sportsliga meriter att dom varit bollkalle i nån div5-match i ungdomen....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: VM-kval
Huge: det där med att Lagerbäck har tagit Sverige till fem raka mästerskap är en sanning med kraftig modifikation. Som ensam kapten har han bara tagit Sverige till två, VM 2006 och EM 2008. De andra tre var det Tommy Söderberg som höll i rodret, Lagerbäck var från början assisterande kapten och blev sedan upphöjd till delad kapten, något som ändå inte ändrar det faktum att det var Tommy Söderberg som var förste kapten på skutan. Lagerbäck var med och bidrog, men att framställa det som att det är han som har tagit Sverige till fem raka mästerskap är inte helt korrekt - ja, det är snudd på direkt felaktigt och nedvärderar dessutom kraftigt den insats som Tommy Söderberg svarade för.

Om han sedan ska avgå är en annan femma och där har jag ingen direkt uppfattning. Flera ur den äldre generationens spelare kommer dock antagligen att lägga ner landslagsverksamheten inom inte särskilt länge (Mellberg, Henke, Anders Svensson tex) så oavsett Lagerbäck eller inte kommer det antagligen att krävas att ännu fler nya spelare kommer in i laget, och i det läget kan det finnas ett värde i att tex lyfta upp Jörgen Lennartsson från U21 som har följt de yngre generationerna på nära håll under de senaste åren och rimligen bör ha bra koll på dessa spelare.
Kommentera

Sv: VM-kval
Huge: Jag tycker också att Lagerbäck ska avgå, inte för att han varit dålig. Utan för hans egen skull, går han nu kan han bli ihågkommen för något bra, som hans resultat.

Det finns massor av kompetenta fotbollshjärnor där ute som kan ge oss ett resultat i framtiden.
Kommentera

Sv: VM-kval
Huge: Ska vi börja diskutera detta igen? Jag anser att Lagerbäck ska gå!
Det skulle han har gjort innan detta VM-kval.
Du anser inte det o jag tänker inte diskutera det hela med dig.
Du har din åsikt jag har min.

Och Nej! jag grundar inte min åsikt på vad Media tycker, vilket du alltid anser att man gör, om man inte tycker som dig.
Kommentera